zdravím chtěl bych se zeptat poslední dobou se mi zdá že mi nějak začala hučet převodovka ale dělá to jenom při záběru kol když jedu třeba na neutrál tak nic nevíte jestli by to mohla dělat ta převodovka a někdy se mě zdá že tam de i hůř zařadit 5 a je to na octavii 1.9tdi 81kw
4.5.10, 21:04
Reklama
Reklama
Ondras83
olej
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
4.5.10, 21:32
slovacek.milos
Mistr mechanik
základní věc ti poradil ondra
mrkni na olej u levého kola a vybádej zda to náhodou hučí postupně víc a víc a nejvíc na pětku to je zas ložisko pod pětkovým kolem KO a větší výdaje miloš
5.5.10, 11:19
Ondras83
vono se píše, že olej je na celej život auta, ale většinou to jsou takový olejničky a teče to z toho, takže bych doporučil vypustit a nalejt novej
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
5.5.10, 12:36
slovacek.milos
Mistr mechanik
Ondras83 píše:
vono se píše, že olej je na celej život auta, ale většinou to jsou takový olejničky a teče to z toho, takže bych doporučil vypustit a nalejt novej
a ten olej to prozradí jak je tam nabroušeno je KO miloš
5.5.10, 12:48
john.05
díky mrknu na to a ještě se chci zeptat kde se na té oktávce kontroluje ten olej a jaký olej se tam kdyžtak dává?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků