|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
aho
|
Felicie palivový filtr.
Musím vyměnit palivový filtr na felicii. Jelikož je umístěn na špatně přístupném místě, chtěl bych nový namontovat do motorového prostoru na hadici mezi konec potrubí a vstup do klapky. Máte někdo s takovou úpravou zkušenost? Nemůže to mít nějaký negativní vliv?
Dík
|
6.5.10, 21:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Felicie palivový filtr.
podľa mňa to vadiť nemôže, kľudne by som to tam dal...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.5.10, 21:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já zkušenost mám normálně ho napíchni do hadice od trubky ke karbecu, navolno , tu nádrž je ale dobré spustit at tu novou hadici dáš do té drážky jak to má být,
já měl nedávno citroena tam tu nádrž naskládali jak seno, skřípla se hadice na odvětrání, nádrž se splaskla jak placka a poškodila i čerpadlo miloš
|
7.5.10, 06:35 |
|
|
varok
|
Já taky plánuji, že dám ten filtr na fáčku někam k motoru. Sice na benzín jezdím minimálně, ale když už to budu vyměňovat, tak ho dám na přístupnější místo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.5.10, 17:03 |
|
|
aho
|
varok píše: Já taky plánuji, že dám ten filtr na fáčku někam k motoru. Sice na benzín jezdím minimálně, ale když už to budu vyměňovat, tak ho dám na přístupnější místo.
Chlapi dík za inspiraci, už je tam namontovanej.
|
7.5.10, 19:50 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|