Autor |
Zpráva |
Psychobolos
|
Účast na cestě do Holandska
Tak jsem "zase jednou" na stránkách Techwebu...
Holandsko mě po loňském úžasném výletování a naprosto neuvěřitelné cestovní i pobytové pohodě láká převelice, ale opravdu zatím nevím, jak se to všechno zvládne - je toho moc za sebou (zkoušení při státnicích, další výlet ještě mnohem dál než do Holandska, koupě auta na krku, vlastní státnice...) a penízky jsou potřeba i jinde. Ale jako rád bych, klidně i bez Bartíka.
Jak to vypadá s obsazeností bílého formanu?
Tak tolik zatím ode mne...
-------
PS: Viky - co budeš mít pod kapotou?
_________________ Get psyched!
Škoda Favorit 135 L, 1992, tmavě červený (Apollo), "Bartík" (66000 km) - "NEJ sériovka 2008 a 2009"
Trabant 601 Universal, 1990, šedý, "Sáva" (52000 km)
|
5.5.10, 15:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Účast na cestě do Holandska
Psychobolos píše: PS: Viky - co budeš mít pod kapotou?
120L 105POWER uz jaksi.... R.I.P.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
5.5.10, 16:56 |
|
|
Psychobolos
|
Re: Účast na cestě do Holandska
Viky píše: Psychobolos píše: PS: Viky - co budeš mít pod kapotou? 120L 105POWER uz jaksi.... R.I.P.
Páni - teď ti to pojede jako drak! Ale stopětce power všechna čest - něco vydržela...
_________________ Get psyched!
Škoda Favorit 135 L, 1992, tmavě červený (Apollo), "Bartík" (66000 km) - "NEJ sériovka 2008 a 2009"
Trabant 601 Universal, 1990, šedý, "Sáva" (52000 km)
|
5.5.10, 19:14 |
|
|
Nepér
|
No, abych mu s mojí 136 stačil...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.5.10, 19:40 |
|
|
darklord
|
kua, ked tak pocitam to este nebude rozbehana 742.145M, liatina asi bude mat tu cest na poslednej ceste sa pozret do holandska
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.5.10, 19:41 |
|
|
Radic
|
takže kdo všecko jede? Já se teda hlásím skoro jistě...ohrozit to může jenom nemoc nebo smrt...ať už moje nebo auta
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
5.5.10, 22:59 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Plan cesty (hlavne tam)
Sice teda nejlepsi plan je zadny plan, ale tentokrat se pokusim neco vygenerovat.
Zatim se jako nejschudnejsi jevi tento scenar:
Streda 16.6 odjezd z CR. Predpokladam ze republiku opustime u Usti n/L nekdy vecer, prepoklad je tak desata hodina, takze si kazdy naplanujte odjezd dle bydliste. Predpoklad je sberny system, zacinajici u Cyze v UH, smer D1, v Praze bysme mohli bejt vsichni.
Pojede se smer Drazdany a Lipsko, celkem 540km z Prahy.
Behem noci bysme s nejakou mensi spaci prestavkou meli dorazit do oblasti Weserbergland, kde se bude behem ctvrtka konat turistika dle prilezitosti. Predpokladam cestu udolim reky Weser pres Hannoversch Münden a Bad Karlshafen (pekna mestecka, v Karlshafenu jsem uz i byl), cilem je kemp u jezera Axelsee, kde prespime.
Patek rano vyrazime smer Holandsko, coz uz je snesitelnych 420km.
Program v NLD je v rezii klubu, cesta zpatky... uvidime. Mozna vic skupin, jak se komu bude chtit.
Co se tyka cesty - budeme udrzovat radiove spojeni. Pojede nas asi dost. Predpokladam ze minimalne Neper, Cyz a ja budeme mit funkcni CB, ostatni muzou mit PMR. Kdo si koupi 4 alkalicky baterky AAA, tomu stanici pucim, muzu pucit jednu nebo mozna 2.
Cyz pokud vim PMR ma a Peca s Ladou taky.
Ostatni se hlaste co kdo mate.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
7.5.10, 19:33 |
|
|
darklord
|
ja nemam nic, max mobil statnice u mna vypadaju ze budu pondelok+utorok takze ak budem v stredu triezvy tak vyrazam z Brna. Co sa tyka vysielacky, jednu si rezervujem baterku sa hadam daju kupit na kazdej benzinke. inak datum bude presne po vyplate takze aj z financneho hladiska to vidim ruzovo
|
7.5.10, 19:38 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tak daji, ale lepsi kdyz si je koupis nekde v elektre, aby nebyly stary. Dobry alkalicky ten vikend vydrzej. Docela jsem rad kupoval v Penny, byly za malo penez a velmi slusna vydrz.
|
7.5.10, 19:40 |
|
|
bany.xf.cz
|
Viky, platí, že v Ústí budeš dotankovávat LPG?
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
7.5.10, 19:42 |
|
|
darklord
|
pripadne bol by problem keby som dosiel az den po vas rovno do ........ kde sa budete vo stvrtok poyhbovat?
|
7.5.10, 19:43 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
darklord píše: pripadne bol by problem keby som dosiel az den po vas rovno do ........ kde sa budete vo stvrtok poyhbovat? Ty si ten plan necetl?! bany.xf.cz píše: Viky, platí, že v Ústí budeš dotankovávat LPG?
Kdyz budu vedet kde tak jo.
|
7.5.10, 19:46 |
|
|
bany.xf.cz
|
Citace: Kdyz budu vedet kde tak jo.
Oukej, tak mi pak zavoláš ve vhodnej čas a domluvíme se na určitym místě od kterýho vás povedu k nějaký vhodný benzínce
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
7.5.10, 19:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Myslim ze bude lepsi se pripadne sejit primo na ty benzince. Kadej bude asi chtit dotankovat, ale precejen, chce to nejak akcne, at to nezdrzujem.
|
7.5.10, 20:43 |
|
|
cyz
|
tak funkční CB zatím nemám...ale doufám že brzo bude. Mám tu 2 PMR Motorola tak buď můžu někomu půjčit a nebo může můj radista dělat spojení mezi PMR a CB
|
8.5.10, 11:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|