|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Felda stále ani neškytne?
Autor |
Zpráva |
aho
|
Felda stále ani neškytne?
Zdravím.
Jak jsem již psal felicie 1,3 jednobod namá ani snahu chytit. První podezření na čerpadlo a filtr se nepotvrdilo (oboje nové, tlak paliva změřen, palivo se vrací zpět přes redukční ventyl jak má), při startování je videt, že vstřikovací ventyl dává na škrtící klapku palivo.
Zkontrolovány svíčky (jsou mokré a jiskra je zcela zřetelná), překontrolováno spojení všech konektorů u klapky a stále ani škrt a startér s tím točí jako blázen?
Jediné pozorvání je že při delším startování to pod vstřikovacím ventylem (nad škrtící klapkou práskne jeko kdyby samozápal ( normálně je vidět i cítit kouř)?
Už mne i napadlo jestli žena nenatankovala naftu, ale benzín snad ještě poznám?
Je to starý škopek, který měl ještě posloužit dva roky a potom šrot, tak se mi do toho nechce dávat moc za servis. Nemáte někdo nápad co by to mohlo být??
Dík.
|
7.5.10, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Felda stále ani neškytne?
nemáš prehodené VN káble ( otočený rozdeľovač )
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.5.10, 20:09 |
|
|
kwiko
|
jak pise ujo michal. Poriadne si poutieraj viecko rozdelovaca
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.5.10, 20:41 |
|
|
aho
|
michalkatka píše: nemáš prehodené VN káble ( otočený rozdeľovač )
Sice jsem měnil palec a víčko ale teď jsem to ještě zkontroloval a je to zapojené správně
|
7.5.10, 20:46 |
|
|
aho
|
kwiko píše: jak pise ujo michal. Poriadne si poutieraj viecko rozdelovaca
A čisté je jako alabastr?
|
7.5.10, 20:47 |
|
|
michalkatka
|
veľmi často sa pri výmene viečka prehodia káble, môže byť rozdeľovač pootočený tak že iskru hádže úplne mimo kontaktu vo viečku, alebo máš úzky palec pre karbec a ten je tiež mimo...
|
7.5.10, 20:49 |
|
|
aho
|
michalkatka píše: veľmi často sa pri výmene viečka prehodia káble, môže byť rozdeľovač pootočený tak že iskru hádže úplne mimo kontaktu vo viečku, alebo máš úzky palec pre karbec a ten je tiež mimo...
kabely mám zapojeny tak, že čísla válce vyznačené na hlavě se shodují s čísly na víčku? Palec jsme porovnával s tím původním a rozměrově je shodný s tím novým?
Celá situace vznikla tak, že žena nenastartovala v práci, tak jí rozstrkali, domů dojela se škubajícím motorem a poté jsem to již nenatočil.
Nejdříve jsem vyměnil palec a víčko (to mělo již stedový kontakt ubroučený) a nepomohlo
Dále jsem zkoušel zda jde palivo do klapky tak to jen tak tak cmrndalo (proto ta výměna čerpadla a filtru)
No a furt nic?
|
7.5.10, 21:09 |
|
|
michalkatka
|
pokiaľ palivo ide, tlak je ok a iskru hádže v správny moment na správny valec tak to musí ísť...
nemáš povolený rozdeľovač v komínku a nepootočil sa
|
7.5.10, 21:21 |
|
|
Mig315
|
aho píše: michalkatka píše: veľmi často sa pri výmene viečka prehodia káble, môže byť rozdeľovač pootočený tak že iskru hádže úplne mimo kontaktu vo viečku, alebo máš úzky palec pre karbec a ten je tiež mimo... kabely mám zapojeny tak, že čísla válce vyznačené na hlavě se shodují s čísly na víčku? Palec jsme porovnával s tím původním a rozměrově je shodný s tím novým? Celá situace vznikla tak, že žena nenastartovala v práci, tak jí rozstrkali, domů dojela se škubajícím motorem a poté jsem to již nenatočil. Nejdříve jsem vyměnil palec a víčko (to mělo již stedový kontakt ubroučený) a nepomohlo Dále jsem zkoušel zda jde palivo do klapky tak to jen tak tak cmrndalo (proto ta výměna čerpadla a filtru) No a furt nic?
vicko cisla nema pouze zarez a to je 1 a pak to jde 1 3 4 2 mas to tak? A nebo to mas 1 2 3 4?
|
8.5.10, 03:15 |
|
|
Mig315
|
aho píše: michalkatka píše: veľmi často sa pri výmene viečka prehodia káble, môže byť rozdeľovač pootočený tak že iskru hádže úplne mimo kontaktu vo viečku, alebo máš úzky palec pre karbec a ten je tiež mimo... kabely mám zapojeny tak, že čísla válce vyznačené na hlavě se shodují s čísly na víčku? Palec jsme porovnával s tím původním a rozměrově je shodný s tím novým? Celá situace vznikla tak, že žena nenastartovala v práci, tak jí rozstrkali, domů dojela se škubajícím motorem a poté jsem to již nenatočil. Nejdříve jsem vyměnil palec a víčko (to mělo již stedový kontakt ubroučený) a nepomohlo Dále jsem zkoušel zda jde palivo do klapky tak to jen tak tak cmrndalo (proto ta výměna čerpadla a filtru) No a furt nic?
vicko cisla nema pouze zarez a to je 1 a pak to jde 1 3 4 2 mas to tak? A nebo to mas 1 2 3 4?
|
8.5.10, 03:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
aho píše: michalkatka píše: nemáš prehodené VN káble ( otočený rozdeľovač )
Sice jsem měnil palec a víčko ale teď jsem to ještě zkontroloval a je to zapojené správně [/quote
může to být klidně i naopak že prn¨vní válec je na čtverce, zkus to přehodit občas dá někdo rozdělovač blbě,
mlj typ pokud ti to páli jak má, stříká benál, svíčky jsou mokré venku dávají jiskru tak mám vprdeli zapalovací modul mezizávitový skrat, venku hodí pod tlakem nic jikra proběhne v cívce, miloš
|
8.5.10, 07:05 |
|
|
superflo
|
presne ako vravi Miloš.... mne to tak odislo
ak budes kupovat novy VN modul, jedine ORIGINAL, inak ho budes reklamovat dost casto
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
8.5.10, 07:53 |
|
|
aho
|
slovacek.milos píše: aho píše: michalkatka píše: nemáš prehodené VN káble ( otočený rozdeľovač ) Sice jsem měnil palec a víčko ale teď jsem to ještě zkontroloval a je to zapojené správně [/quote může to být klidně i naopak že prn¨vní válec je na čtverce, zkus to přehodit občas dá někdo rozdělovač blbě, mlj typ pokud ti to páli jak má, stříká benál, svíčky jsou mokré venku dávají jiskru tak mám vprdeli zapalovací modul mezizávitový skrat, venku hodí pod tlakem nic jikra proběhne v cívce, miloš
Myslíte vysokonapěťovím modulem zapalovací cívku? Tu mi dnes v obchodě půjčili novou na vyzkoušení a stejně nic?
Chlapi nevíte někdo co můžou být ty samozápaly pod vstřikovacím ventilem???? To mi je nějak podezřelé???
|
8.5.10, 20:23 |
|
|
michalkatka
|
aho píše: Myslíte vysokonapěťovím modulem zapalovací cívku? Tu mi dnes v obchodě půjčili novou na vyzkoušení a stejně nic? Chlapi nevíte někdo co můžou být ty samozápaly pod vstřikovacím ventilem???? To mi je nějak podezřelé???
iskru ti to nehádže v správnom momente, nastav základnú polohu rozdeľovača... ( ak palec smeruje na rysku musia strihať ventily 4 valca a ryska na remenici musí byť na "0°"
|
9.5.10, 10:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|