|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kidal
|
motor nejde do otáček
ahoj!prosím o radu:mám Favorita 136 r.v 89 a při prudkém sešlapnutí planu se motor začne dusit,ale až od 3.-5. rychlostní stupen,při dvojce to není tak evidentní,motor jde do otáček,na místě při neutrálu jde motor do otáček i při prudkém sešlápnutí,jen v záběru to netáhne,a zdá se mi když jedu tak motor lehce vynechává(škube),když pomalu přidávám plyn auto jede normálně jen ta akcelerace k předjíždění chybí.....
|
31.5.10, 18:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Klukin1988
|
svicky,predstih kable kladivko,vicko vsechno bych aspon promeril nebo dal nove,pak pokracoval dal,nekde tam bude chyba,mozna karbik ucpany,filtr vzduchu,takove tyto zakladni veci bych prekontroloval
|
31.5.10, 19:20 |
|
|
varok
|
Já bych to viděl buď na elektriku, to znamená svíčky a kabely, nebo palivo. Možná akcelerační pumpička.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.5.10, 19:38 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|