|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Spínač ventilátoru chladiče
Autor |
Zpráva |
Mex
|
Spínač ventilátoru chladiče
Kluci je hodně velká prasárna když je spínač předních mlhovek (které tam nikdy nebyly) předělaný na spínač ventilátoru chladiče, ale není to dělané přes relé, ale na přímo? Co jsem se díval tak maximální proudové zatížení spínače je 5 A a motor ventilátoru chladiče má odběr 6,5 A. Jen mě prosím nekamenujte pač to je tak po předchozím majiteli a já na to přišel až teď že je to tak zapojený a že je tam vůbec manuální spínač na saharu. Jo a termospínač normálně funguje takže to manuální spínání je to tam jen pro sichr.
_________________ Favorit GLXi
|
1.6.10, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Krom toho že je to pro spínač cesta do pekel, je to absolutně zbytečné
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.6.10, 20:13 |
|
|
Mex
|
Taky nějak nevím proč to tam vůbec je... kdyby tam radši dal přední mlhovky než tohle
_________________ Favorit GLXi
|
1.6.10, 20:17 |
|
|
varok
|
Pokud není nějak brutálně upravovaný motor, který se v létě přehřívá, tak bych to nepoužil. Pokud je normální motor, chladič a celá chladící soustava v pořádku, tak je to zbytečné. I v tom největším vedru to pěkně uchladí i v hodinové koloně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.6.10, 17:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|