Autor |
Zpráva |
wildo
|
svetla denne svietenie
mam feliciu 1.3Mpi r.v. 2000, dajte nejake napady kam by ste namontovali svetla pred denne svietenie, ci uz gulate alebo hranate.,
|
4.6.10, 07:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Máš mlhovky? Jestli ne, tak Wesem dělá SPDS namontovatelné místo nich, se stejným tvarem jako origo mlhovky.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
4.6.10, 07:55 |
|
|
wildo
|
Carlos píše: Máš mlhovky? Jestli ne, tak Wesem dělá SPDS namontovatelné místo nich, se stejným tvarem jako origo mlhovky.
ANO mam hmlovky a tie tam chcem nechat.,
|
4.6.10, 08:03 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak to jedině nějaký asi LEDkový. Což je dle mě uplně na prd. Já bych to neřešil.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
4.6.10, 08:17 |
|
|
wildo
|
Carlos píše: Tak to jedině nějaký asi LEDkový. Což je dle mě uplně na prd. Já bych to neřešil.
Toto je forum , aspon si myslim na vymenu skusenosti, ale asi sa tu robi opak, - ja by som to neriesil - JA tO schcem riesit, a preto som sem napisal aby ste mi dali napady kam umiestnit tie svetla.,
Rocne najazdim 20000km, a pri horucavach a v kolonach sa zbytocne hreju halogeny, ked si zratam cenu ziaroviek , plus prasknute sklo reflektoru od ziarovky, tak sa mi radsej oplati riesit svietenie dennymi svetlami.,
Tak ak tu ma niekto nejaky napad kam snimi, kde ich namontovat, sem snim.,
|
4.6.10, 08:31 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Se hned nečil ne. Jako nějaké s 20W žárovkou prostě vkusně nezakomponuješ, třeba pod světla do těch plastových lištiček nějaké LEDkové, ale jak říkám, dle mě je i toto docela nevkusné.
|
4.6.10, 08:40 |
|
|
wildo
|
Carlos píše: Se hned nečil ne. Jako nějaké s 20W žárovkou prostě vkusně nezakomponuješ, třeba pod světla do těch plastových lištiček nějaké LEDkové, ale jak říkám, dle mě je i toto docela nevkusné.
to je uz ina odpoved a MOZU tam byt namontovane pod hlavnymi svetlami diodove:? nebude to proti vyhlaske:?
|
4.6.10, 08:45 |
|
|
Hiro
|
téma na SPDS na škoda vozy už tu je
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
4.6.10, 08:48 |
|
|
wildo
|
Hiro píše: téma na SPDS na škoda vozy už tu je
hladal som nenasiel som
|
4.6.10, 08:56 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
wildo píše: to je uz ina odpoved a MOZU tam byt namontovane pod hlavnymi svetlami diodove:? nebude to proti vyhlaske:?
Já myslím, proč ne. Pokud budou míti homologaci.
|
4.6.10, 08:56 |
|
|
venda
|
wildo píše: ked si zratam cenu ziaroviek , plus prasknute sklo reflektoru od ziarovky, tak sa mi radsej oplati riesit svietenie dennymi svetlami.,
Když si spočítáš na kolik přijdou homologovaná světla, tak zjistíš, že neušetříš nic. A že by prasklo sklo od žárovky? Spíš od nějakého kamínku, ale od žárovky určitě ne.
|
4.6.10, 10:42 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
venda: To řikám, že bych to neřešil.
|
4.6.10, 11:14 |
|
|
wildo
|
venda píše: wildo píše: ked si zratam cenu ziaroviek , plus prasknute sklo reflektoru od ziarovky, tak sa mi radsej oplati riesit svietenie dennymi svetlami.,
Když si spočítáš na kolik přijdou homologovaná světla, tak zjistíš, že neušetříš nic. A že by prasklo sklo od žárovky? Spíš od nějakého kamínku, ale od žárovky určitě ne.
a co setrenie benzinom, je rozdiel ked svietia diody, a ked svietia halogeny.,
No zistil som ze toto forum nestoji za nic, tu cloveka len odhovaruju a nie mu pomozu z bohom, uz mi nic nepiste.........
|
4.6.10, 11:23 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No toho benzínu tim hrozně uspoříš no.
Jinak se podivej do mojeho podpisu a pak nadávej, je tam jasně vidět, že tomu nerozumim. Protože dělám do včel.
|
4.6.10, 11:28 |
|
|
venda
|
Úspora na spotřebě by se možná dala dokázat v laboratorních podmínkách. V běžném provozu je neměřitelná.
Jestli si něco takového na auto chceš namontovat je to tvůj problém, v tomhle směru rozumnou radu nedostaneš.
|
4.6.10, 11:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|