|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Drak
|
Eště ti poradím jeden trik, do drážky gufera nacpi vazelínu, omezíš tím riziko vypadnutí pružinky při montáži na minimum. Na to druhý gufero by musela převodovka dolů.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.3.07, 06:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
florisimo
|
Situace se rapidně změnila a to k horšímu. Teče celé těsnění rozvodů. Bylo tam dávaný nový, ale předchozí majitel to nějak nevychytal. Jediný kde to neteče je právě to gufero!!! Navíc i rozvodový řetěz je volný(při vyřazené rychlosti jde pootočit řemenici tam a zpátky, a když jsem si nastavoval předstih stroboskopem, znak na řemenici lítal +-5stupnu. Nejrači bych toho hajzla vyhodil ven a dal novýho(celej motor), protože převodovka teče taky:(
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
23.3.07, 17:29 |
|
|
Drak
|
To, že potočíš řemenicou eště neznamená, že sou špatný rozvody, ty poznáš podle chrastění při volnoběhu. Stejně ale budeš muset ten dekl zdělat a přetěsnit to, tak už rovnou udělej i rozvody a gufero.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.3.07, 17:32 |
|
|
Kristensen
|
No jestli ti riska na řemenici lítá jen +-5 stupňů tak to je ještě krásný, jsem tady měl staršího pána co chtěl seřídit předstih, motor chrastil jak když tatra vysejpá písek a byl šíleně zablitej olejem a řemenice lítala v rozsahu 25 stupňů a v motoru bylo 6 litrů oleje páč pán si myslel že se to přidírá (usuzoval dle těch přesýpacích hodin) tak tam prostě loupnul litr a když nic nepomohlo tak ještě jeden přidal
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.07, 18:09 |
|
|
|