ten rozvoďák by chrčel i na místě, kdyby to nebylo MPi tak bych ještě hledal v rozdělovači ale takhle,,, zkus sundat řemen a zatočit s vodní pumpu a altíkem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
23.3.07, 20:28
Honzik.t
ted mi to začalo dělat to samý ale jen na 4ku. když to udělá zkus jemně pohnout s řadící pákou do stran jestli to přestane, mám pocit jestli to nejsou vychozený ty silonový pouzdra u řadící tyče. Začalo mi to dělat když sem si nechal vyměnit první díl výfuku.
26.3.07, 05:35
slovacek.milos
Mistr mechanik
zkus shodit řemen a nastartuj a trochu pojezdi, vyloučíš tak agregáty, mně tak jednou povrzávalo a pochrastávalo a to porůznu nepravidelně vodní čerpadlo shodil jsem řemen potočil ručně a nic jsem nezjistil až při jízdě jsem na to došel asi roztrhá klec ložiska to už jsem přesně nezjistil po výměně vodního čerpadla se to ztratilo, bádal jsem nad tím asi měsíc miloš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků