Autor |
Zpráva |
Belial
|
vodní pumpa těsnění
lidi budu měnit vodní pumpu, je u ní těsnění kterýho sem si původně nevšiml (ale to je jedno) - jde mi o to - silikon ano-ne na obě strany těsnění? nebo jenom na jednu? nebo vůbec? popřípadě ocením jakékoliv tipy a triky při výměně, díky
_________________ Favorit 136L r.v. 1989, 50KW
|
23.3.07, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja daval na to tesneni malou vrstvu mazeliny A4
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.3.07, 21:01 |
|
|
Kristensen
|
Re: vodní pumpa těsnění
Belial píše: lidi budu měnit vodní pumpu, je u ní těsnění kterýho sem si původně nevšiml (ale to je jedno) - jde mi o to - silikon ano-ne na obě strany těsnění? nebo jenom na jednu? nebo vůbec? popřípadě ocením jakékoliv tipy a triky při výměně, díky
Ano z obou stran
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.07, 21:07 |
|
|
Belial
|
Kristensen píše: Belial píše: lidi budu měnit vodní pumpu, je u ní těsnění kterýho sem si původně nevšiml (ale to je jedno) - jde mi o to - silikon ano-ne na obě strany těsnění? nebo jenom na jednu? nebo vůbec? popřípadě ocením jakékoliv tipy a triky při výměně, díky Ano z obou stran
počítám že klasicky jenom trošičku že? jinak díky
|
23.3.07, 21:08 |
|
|
RADEGast
|
Belial píše: lidi budu měnit vodní pumpu, je u ní těsnění kterýho sem si původně nevšiml (ale to je jedno) - jde mi o to - silikon ano-ne na obě strany těsnění? nebo jenom na jednu? nebo vůbec? popřípadě ocením jakékoliv tipy a triky při výměně, díky
vždy jsem dal jen trochu vazelíny... ale jednou se stalo že tekla... těsnění bylo dobré .. vše sedělo ale tekla... tak jsem dam dal silikon... staci na jednu stranu
|
23.3.07, 21:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Silikon je zbytecnej, staci mazelina, samozrejme z obou stran a cerpadlo nedotahovat na krev, teplem to pracuje ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.3.07, 21:13 |
|
|
Kristensen
|
Když to tím silikonem jen tak zlehka "zašpiníš" tak tomu neublížíš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.07, 21:16 |
|
|
Belial
|
Matthes píše: Silikon je zbytecnej, staci mazelina, samozrejme z obou stran a cerpadlo nedotahovat na krev, teplem to pracuje ...
no zbytečnej, záleží jak se to veme, mě příde lepší ho tam radši dát než pak zjístit že to teče a znovu to rozdělávat
|
23.3.07, 21:23 |
|
|
patrik-hp
|
Belial píše: Matthes píše: Silikon je zbytecnej, staci mazelina, samozrejme z obou stran a cerpadlo nedotahovat na krev, teplem to pracuje ... no zbytečnej, záleží jak se to veme, mě příde lepší ho tam radši dát než pak zjístit že to teče a znovu to rozdělávat
Matthes má recht.
|
23.3.07, 21:55 |
|
|
Drak
|
Silikon dávat jenom na olej, na vodu stačí vazelína, obecně se dává na klingerit vazelína a na papír silikon, z obou stran tenkou vrstvu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.3.07, 23:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|