Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 12:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 98  Další
 TW sraz 2010 

samolepky budou lepicí
Anketa končí za 20.7.10, 14:26
z venku 40%  40%  [ 8 ]
ze vnitř 60%  60%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 20

TW sraz 2010 
Autor Zpráva

Příspěvek 
a co kdyby po tý 52ce jel každej sám a definitivně se kolona poskládala až někde za sjezdem z 52ky? nebudeme dělat tak velký problémy v dopravě a nebude potřeba PČR :)

edit: tak teda to napadlo dřív Víta

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

15.6.10, 17:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
Asi ide o to ze aby sa ta kolona neskladala hodinu ako bolo zmienene v predchadzajucom prispevku - bude to vrcholenie dovoleniek , takze dostat cca 60 aut na miesto "skladania" by mohlo trvat dost dlho :?

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

15.6.10, 17:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Carlos píše:
Myslím že spíš jde o to, že po páteční "konferenci", která byla do takřka ranních hodin, asi nikdo nebyl v ty 3 odpol, nebo v kolik totálně bez náznaku alkoholu v krvi. :wink:

Přesně tak...a to jsme odcházeli ještě relativně střízlivý oproti jiným.

15.6.10, 17:06
Hluchoň

Příspěvek 
pak se tedy zrejme nemelo nikam vubec jet, panove, to ze se pije do rannich hodin, kdyz se druhy den ma jet, neni omluva, ale zhovadilost, vas vsech, kteri jste to takto provozovali

tohle me dost zklamalo :( domnival jsem se, ze pod vlivem jezdej jen blbecci na tuzing srazech

15.6.10, 17:12
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Tak třeba mě to bylo jedno, já neřídil. Ale jinak dle mě je zásadní rozdíl mezi tím jet opilý a jet se zbytkáčem. Ano, není to omluva, ale myslím že nulová tolerance vůči alkoholu za volantem je kravina.

15.6.10, 17:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
S kocovinou se dá jet. Pod přímým vlivem bych do auta nesedl.

15.6.10, 17:21
Hluchoň

Příspěvek 
carlosi, na tom se muzeme shodnout, ale taky se asi shodneme, ze je tezke stanovit tu spravnou nenulovou hranici, na kazdeho jedince pusobi alkohol jinak a dokonce i v ramci jedince to je ruzne v zavislosti na tom, co pil, becherovka ma 38% alkoholu, a fernet 40%, presto kdyz vecer vypiju pulitrovku becherovky, jeste druhej den vecer nejsem schopnej ani chodit, natoz si sednout za volant, zatimco kdyz vypiju tu pulitrovku ferneta, tak jsem rano fit a nepoznam na sobe, ze v sobe alkohol nepochybne jeste mam, a to musim mit hladinu podobnou jako u te becherovky, kdyz je to stejne mnozstvi chlastu, proto si myslim, ze je lepsi ta striktni a uzakonena nula

15.6.10, 17:25
Profil ICQ
VYKOŘISŤOVATEL

Příspěvek 
tohle je no comment

aniž bych byl vztahovačný za těchto podmínek dávám ruke pryč zbytkáč/nezbytkáč s chlastem za volantem nechci mit nic společného, protože je nutné uvest jméno organizátora+kontakty a nevím co vše z toho muže vyplynout když budu ofic uveden

http://www.japl.cz - služby od JIMa

15.6.10, 17:28
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
carlosi, na tom se muzeme shodnout, ale taky se asi shodneme, ze je tezke stanovit tu spravnou nenulovou hranici, na kazdeho jedince pusobi alkohol jinak a dokonce i v ramci jedince to je ruzne v zavislosti na tom, co pil, becherovka ma 38% alkoholu, a fernet 40%, presto kdyz vecer vypiju pulitrovku becherovky, jeste druhej den vecer nejsem schopnej ani chodit, natoz si sednout za volant, zatimco kdyz vypiju tu pulitrovku ferneta, tak jsem rano fit a nepoznam na sobe, ze v sobe alkohol nepochybne jeste mam, a to musim mit hladinu podobnou jako u te becherovky, kdyz je to stejne mnozstvi chlastu, proto si myslim, ze je lepsi ta striktni a uzakonena nula

Tak tohle je pravda. Jenže to je o lidské soudnosti, kterouž mnoho lidí postrádá, tedy se není čemu divit, že je zákon stanoven tak jak je stanoven. :wink:

15.6.10, 17:31

Příspěvek 
Já bych to neviděl nikterak tragicky, prostě bylo vedro, dali jsme si pár piv, kecali do rána, prožili si opilecký ráno s žaludkem na vodě, spravili si chut snídaní a za pár hodin jeli. Myslím, že jste tohle už každej zažil.
Samozřejmě jsme nepadali na držku. A myslím, že odstup dvanácti hodin byl dostatečný. Ovšem nějakou hodnotu by test možná ješě ukázal.
Pokud se něco stane tak je to vždy osobní odpovědnost člověk co by něco nadejchal, a to i při organizovaných akcích.

Hlavně bych rád řekl, že jsme se sešli jako parta docela rozumných soudných lidí a že tak tomu bude i letos.

15.6.10, 17:37
Hluchoň

Příspěvek 
Delas si legraci, nebo to myslis vazne ?

paži píše:
A myslím, že odstup dvanácti hodin byl dostatečný.

paži píše:
Ovšem nějakou hodnotu by test možná ješě ukázal.

Vzdyt ty dve vety se navzajem vylucuji !

15.6.10, 17:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
Delas si legraci, nebo to myslis vazne ?

paži píše:
A myslím, že odstup dvanácti hodin byl dostatečný.

paži píše:
Ovšem nějakou hodnotu by test možná ješě ukázal.

Vzdyt ty dve vety se navzajem vylucuji !

Myslím to naprosto vážně.

Myslím, že víš co je to být opilý pod obraz, motat se a žvanit. To se asi skoro každýmu už stalo. Člověk je řízený naprosto neschopen.
Nějaký hodnota 0,1 zbytkového alkoholu je přeci uplně něco jiného.
Ano, v rámci českých zákonů je to trestné, ale praktická stránka věci je dle mě naprosto jiná. Proto mnoho státu nemá hranici na nule.

Já osobně jsem pro bezpečnost provozu větší hrozbou, když jedu večer unavenej z práce, než když jedu odpoledne po propitý noci domu.

15.6.10, 17:45

Příspěvek 
Jestli máte někdo alkoholtester tak ho klidně můžete vzít sebou. Pro případnou kontrolu a případný zákaz účastnění se kolony. Já s alkoholem taky nechci nic mít. Já pil cca do 11 a pak už jen vodu a ty 4 piva u mě mi stačí.

jinak já se letos kolony jako takové asi taky účastnit nebudu ale jako vít budu dělat fotky z nějakého místa. Popř video průjezdu.

15.6.10, 17:51
Hluchoň

Příspěvek 
paži píše:

Já osobně jsem pro bezpečnost provozu větší hrozbou, když jedu večer unavenej z práce, než když jedu odpoledne po propitý noci domu.

jenže to taky nemáš za volantem co dělat:

Zákon č. 361/2000 Sb. (Zákon o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů):
§ 5, odst.2, písm c)
Řidič nesmí řídit vozidlo nebo jet na zvířeti, jestliže je jeho schopnost k řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti snížena v důsledku jeho zdravotního stavu (nemoc, zranění, únava, psychika, atd.).

15.6.10, 17:57
Profil ICQ

Příspěvek 
zraz je dve noci nie? pokial chceme robit spanilku tak mi pride dost blbe sa nakalit hned v piatok, ved predsa aj v sobotu vecer zapadne slnko :) a hlavne v nedelu je odjazd domod predpokladam az vo vecernych hodinach, kedze sa nikomu nebude chciet odchadzat. pokial by som ale nedodrzal to co vravim a podlahol pokuseniu uz v piatok, tak s kludom ostanem v kempe strazit miesto ;)

ak, dajte mi niekto ban, mam sa ucit na statnice a miesto toho upratujem barak, umyvam riad a vypisujem tu kraviny :D

15.6.10, 18:01
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 98  Další