Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Dawid130 píše: jinak já se letos kolony jako takové asi taky účastnit nebudu ale jako vít budu dělat fotky z nějakého místa. Popř video průjezdu. to bychom mohli pripadne spolecne vybrat zajimava mista
|
15.6.10, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
To bychom mohli.
|
15.6.10, 18:22 |
|
|
bany.xf.cz
|
Vít, ty děláš jako bys byl celej život ukázněnej. Už se ti třeba někdy stalo, že by sis při řízení auta vyndal telefon z kapsy nebo ho někomu podíval z nějaký přihrádky? A přesně to je taky podle vyhlášky trestný. Nedělej nám tatínka. Myslim že jsme parta rozumnejch lidí a když bude někdo neschopnej řídit, tak prostě řídit nebude.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
15.6.10, 19:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
minuly rok taky ridit nemohli, a pritom se chlubi opakem
svymi prestupky se verejne chlubit nehodlam, ale po chlastu jsem na cestu nikdy nevyjel
mam take handsfree
|
15.6.10, 19:51 |
|
|
Dawid130
|
každej svýho štěstí strůjce a dál bych to nepitval.
Já teda jednou dopil doma pivo a hned jsem jel autem. Jenže to byla jízda trošku ostřejší a na předpisy se nedbalo. Bohužel to bylo akutně na pohotovost.
|
15.6.10, 19:56 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ogaři, asi su už úplně blbý,ale možete mě tu někdo napsat kdy je letošní sraz? abych to nějak napasoval do blbníku... Od příštího týdne chcu vletět na zelenou,bohužel asi utrpí toršku její vzhled,ale o tom více v garáži.
Add to řízení pod vlivem...po jistých zkušenostech z motosrazů su pro,aby si každý před jízdou fouknul,samo na dobrovolné bázi...mě to min 2x zachránilo papíry (kdysy sem měl ještě ve 2 odpoledne 1,8 v krvi , ale to kořka tekla proudem do rána ).
Škodě Zdar!
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
15.6.10, 20:09 |
|
|
patrik-hp
|
Jasná páka ...V pátek malounko nebo vůbec, aby nebylo nic druhej den v krvi,Sobota večer je dosti dlouhá
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
15.6.10, 20:11 |
|
|
darklord
|
Dawid130 píše: Já teda jednou dopil doma pivo a hned jsem jel autem. Jenže to byla jízda trošku ostřejší a na předpisy se nedbalo. Bohužel to bylo akutně na pohotovost.
a mne presne za toto zobrali papiere, pritom jazda nebola za hranicou predpisov, ale tiez slo o zivot...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.6.10, 21:24 |
|
|
Dawid130
|
Tak jsou normální??? Po zásluze potrestán.
|
15.6.10, 21:40 |
|
|
darklord
|
benga boli v pohode, bez buzeracii si len robili svoju pracu, kolegu urychlene jeden z nich hodil do spitalu kde sa moje podozrenie potvrdilo (tazky otras mozgu). horsie to bolo s uradnikom potom pri spravnom konani, ktory sa so mnou vobec nebavil, nebral do uvahy predlozene dokazy (potvrdenie od doktorov ohladom zdr. stavu), bolo to podtrhnute v zapisnici. len vysypal ze chce odo mna 11 litrov a na rok som zase cyklista. ani som si neprdol. ale ak to bude nutne tak to urobim znova.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.6.10, 22:09 |
|
|
Ondras83
|
tak nějak jak to čtu, tak asi nemá cenu ten druhej den konat spanilku...
zajímavý, že ty 2 roky zpátky se tohle vůbec neřešilo, řešilo se, že byla zima, že nebylo kam postavit auto a že u těch garáží se výborně fotilo, neřešilo se, kdo byl jak a kdy vožralej...
ne že mě přímo přechází chuť tam jet, ale řešit takovýhle "blbosti" se mi nechce...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.6.10, 22:46 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
darklord píše: len vysypal ze chce odo mna 11 litrov a na rok som zase cyklista. ani som si neprdol. ale ak to bude nutne tak to urobim znova.
Ty hele, a to nevis ze spravni rizeni je mozny napadnout?
Taky sem mel problem, sice bez chlastu, ale to nehraje roli. Jsi v pravu ne?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
15.6.10, 23:26 |
|
|
bany.xf.cz
|
Mu řeknou že bylo bezpečnější zavolat sanitku. Podle mě nemáš odvolání.
|
16.6.10, 04:17 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: tak nějak jak to čtu, tak asi nemá cenu ten druhej den konat spanilku... zajímavý, že ty 2 roky zpátky se tohle vůbec neřešilo, řešilo se, že byla zima, že nebylo kam postavit auto a že u těch garáží se výborně fotilo, neřešilo se, kdo byl jak a kdy vožralej...
Přesně tak. Nevim proč by sme si měli dejchat. Je to debilita, dyť by nás jela půlka. Prostě když se někomu motá hlava ještě odpoledne, tak by snad nejel. Mi neřikejte že to tak neni. Jsem ochoten si dejchnout, abych věděl kolik vždycky ráno mám, jestli vůbec, ale na spanilku pojedu. A jestli se to někomu nelíbí, ať na sraz nejezdí.
|
16.6.10, 04:21 |
|
|
Ondras83
|
každej víme, jak to tam je...první den se každej vybaluje, obchází okolí, parkuje, přeparkovává atd, pak si už utrmácenej z cesty sedne nebo lehne, někdo příde a začne se kecat...v tom se rozdělá kartáč....no padne 5 piv za večer a jde se spát, druhej den je spanilka až odpoledne a to už po tom 5tipívu není ani vzpomínka...po spanilce sme všichni spařený z auta, tak si sednem a začne se chlastat už odpoledne
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.6.10, 07:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|