|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
felicie studený motor nejede ....
Autor |
Zpráva |
lukas_cz
|
felicie studený motor nejede ....
potřebuju poradit mám felicia 1.3 mpi 50kw při studeném motoru se nechce dostat do otáček můžu sešlápnout plyn až k podlaze a nic jako by se motor dusil a jak se to pomaličku dostane ke 2000 otačkam tak se to najednou rozjede ale při zahřátým motoru je vše ok
|
14.6.10, 11:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Konkrétně tento problém jsem neřešil, ale asi bych začal kontrolou, zda má řídící jednotka správnou informaci o teplotě motoru. Takže přes diagnostiku. Případně bych předem zkusil konektory k jednotlivým čidlům v motoru odpojit, očistit, zapojit. Tím by se mohl vyřešit možný problém se špatným kontaktem. Snad ti poradí více zdejší zkušenější...
|
14.6.10, 11:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky bych začal tou teplotou, vag a kolik je v řídící jednotce zastudena a za tepla, pojezdit s vagem jak se teplota vyvíjí miloš
|
15.6.10, 11:29 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ano, MPI má čidlo společné pro budík a pro jednotku, navíc má i čidlo teploty nasávaného vzduchu.
|
15.6.10, 23:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
lord_sef píše: a cidlo teploty nasavaneho vzduchu najdu kde?
jedná se o multifunkční snímač podtlaku a teploty vzadu na sání
|
16.6.10, 07:13 |
|
|
snopel
|
Re: felicie studený motor nejede ....
Mám stejný problém u mé MPI. Než se zahřeje tak škube jako studená Škoda 120. Jednu věc jsem vyloučil- čidlo teploty motoru. Koupil jsem nové. Dále nevím co by to mohlo být. Prostě ŘJ nepozná studený motor. Poraďte.
|
1.5.11, 19:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|