Autor |
Zpráva |
kozina
|
V POWER SHELL
napište jaké máte zkušenosti s tímto benzínem
|
24.3.07, 15:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gerrik
|
je za to dvojnásobek smart bodů, to je zkušenost Ne, popravdě, moje zkušenost, skoro žádný rozdíl, možná se šetří motor, ale kdo ví. Tankuju ho do služebáka, ale jedině kvůli těm bodům
|
24.3.07, 19:14 |
|
|
Kikan
|
Taky ho tankuju už asi rok. Má aditivum na pročištění motoru, ale dneska jsem rozdělával motor a tak zajebaný karbonem - to byla síla. Druhá věc je že mi tam šel olej. Takže to nekážu posoudit. Na druhou stranu vstřikovací jednotka, klapka a sací potrubí je úplně čisté.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
24.3.07, 19:25 |
|
|
Thobiash
|
Já jsem ho zkusil tenhle tejden poprvý a myslim, že to jede o chlup líp. Leju ho i do Babetty a ta jede jak ďas !!!
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
24.3.07, 19:34 |
|
|
Kikan
|
Thobiash píše: Já jsem ho zkusil tenhle tejden poprvý a myslim, že to jede o chlup líp. Leju ho i do Babetty a ta jede jak ďas !!!
Mě se taky po natankování zdálo že to jede líp, ale bylo to spíše subjektivní. Po nějaké době jsem zjistil že to jezdí stejně. Tam je možná výhoda jenom v tom aditivu na to čištění.
|
24.3.07, 19:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Thobiash píše: Já jsem ho zkusil tenhle tejden poprvý a myslim, že to jede o chlup líp. Leju ho i do Babetty a ta jede jak ďas !!!
taky ho chci zkusit do minibajka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.3.07, 19:42 |
|
|
David
|
My ho lejeme už asi 4 roky do hasičské stříkačky s upraveným motorem první rok žádný rozdíl a s postupem času motor začal jít lépe a lépe za to dobu se nám zrychlyla doba tlačení do hadic o 1s to je co říct.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
24.3.07, 19:48 |
|
|
Belial
|
asi je to z části subjektivní, ale fáčko mi na něj jede líp než na obyčejnou 98mičku, a to znatelně.. na druhou stranu - 98mičku tankuju u globusu a tam člověk nemá záruku kvality toho benzínu, kdoví jestli je to vůbec aspoň 95ka.. jinak motor čistí pěkně, jednou za čas vyjet nádrž není určitě na škodu
_________________ Favorit 136L r.v. 1989, 50KW
|
24.3.07, 22:09 |
|
|
Kikan
|
Tak jasně že to není na škodu. Jak jsem už psal - taky ho tankuju a tankovat budu.
|
24.3.07, 23:03 |
|
|
ferrari
|
Ja som ho raz omylom nalial a nijakú zmenu som nepocítil...
...to je podľa mňa všetko veľmi subjektívne a kto lepším výkonom verí, tomu to aj lešie ide...
...a či to čistí...hádam aspoň to...
...ale preboha, hádma nejde motor lepšie na 95 V power ako na 98...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
25.3.07, 13:55 |
|
|
Šemik
|
Já jsem po nalití v-poweru do Rapida cítil obrovský rozdíl v plynulosti jízdy (přestal furt škubat )
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.3.07, 13:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
sem nepostreh jesli myslite V power 95 a nebo V power racing...kazdopadne oba sou dobry.. opravdu cisti, to nikdo nevymluvi...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.3.07, 09:06 |
|
|
epto
|
hmm..
ak sa pouziva benzin s vyssim oktanovym cislom ako urcuje vyrobca/na ake je motor nastaveny, nema sa upravit predzapal aby sa vyuzilo to lepsie horenie?
Auta so vstrekovackou a detonacnym cidlom si to upravuju samy ale karburatorove verzie??
Opravte ma ak sa mylim.
_________________ Favorit Black Line, 50kW, r.94
|
27.3.07, 09:57 |
|
|
roman heller
|
epto píše: hmm..
ak sa pouziva benzin s vyssim oktanovym cislom ako urcuje vyrobca/na ake je motor nastaveny, nema sa upravit predzapal aby sa vyuzilo to lepsie horenie?
Auta so vstrekovackou a detonacnym cidlom si to upravuju samy ale karburatorove verzie??
Opravte ma ak sa mylim.
No,když by si na fávu které jezdí na natural 95 dal speciál 91 tak musíš dát jiný předstih protože by mohly zvonit ventily a nepojedeto tolik.....když by si mu dal od schellu 98 tak bych řek že je to zbyteční něco dělat s předstihem.....když si dáš 100 oktan tak bych možná dal o něco jiný předstih...nevím zda větší či menší....ten 100oktan se rychlejc a důkladnějc spálí při zážehu takže mu stačí menší doba tak asi menší předstih...je to moje úvaha tak mě popřípadně opravte....
27.3.07, 10:04 |
|
|
Kristensen
|
roman heller píše: epto píše: hmm..
Opravte ma ak sa mylim. No,když by si na fávu které jezdí na natural 95 dal speciál 91 tak musíš dát jiný předstih protože by mohly zvonit ventily a nepojedeto tolik.....když by si mu dal od schellu 98 tak bych řek že je to zbyteční něco dělat s předstihem.....když si dáš 100 oktan tak bych možná dal o něco jiný předstih...nevím zda větší či menší....ten 100oktan se rychlejc a důkladnějc spálí při zážehu takže mu stačí menší doba tak asi menší předstih...je to moje úvaha tak mě popřípadně opravte....
Uvažuješ správně
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.3.07, 11:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|