|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
avidav39
|
Opel omega
Zdravím vše.Potřebuji poradit.Koupil jsem omegu 2.0 16v najeto už skoro 300 000km z toho 90000na lpg-lpg je střikování do sání. 1 problém je že když to jede na lpg tak motor jede krasně když to přepnu na benzín volnoběh hapruje i chcípne jak za tepla tak i studena-nevíte kde se mrknot co by to bylo? A 2 problém je že z výfuku jde modrý kouř i po zahřátí kort když se to protůruje.Kdyz jsem to protáhl na dálnici tak už z výfuku nešel modrý kouř-mám podehření na ty gufírka ventilů ze už budou vychozené.Dají se ty gufírka vyměnit bez toho abych musel sundávat hlavu?Jinak motor jede hezky a tahá jak bejk.Děkuji předem za odpověd.
|
27.6.10, 22:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Move spatna sekce.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.6.10, 22:44 |
|
|
Kaliban123
|
Nechci ti do toho kecat, ale nemyslíš že na opel fóru by ti poradily líp? Když jsem hledal nedávno nějaké auto omega byla jeden z kandidátů a tak jsem našel i přímo omega fórum.
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
28.6.10, 05:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ten volnoběh bych viděl na zasviněnou klapku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.6.10, 07:04 |
|
|
kwiko
|
nieje tu rok vyroby, ale spravy o prasklinach na hlave pri omegach sa dostali az ku mne
skus to opelforum...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.6.10, 11:17 |
|
|
ferrari
|
Ten modrý dym, to je olej aten papá pravdepodobne cez guferká...guferká idú meniť aj bez demontáže hlavy...
Inak, ak je Opel club ako Peugeot klub tak sa veľa nedozvieš...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.6.10, 20:26 |
|
|
p.s.
|
co takhle benzínovej filtr? zanesenej egr ventil, klapka, krokáč
skus to tady http://opelclubrenbau.cz/e107_plugins/f ... um.php?136
|
28.6.10, 22:56 |
|
|
Jiri
|
Za prve.....zjistit zavady na diagnostice, vaha vzduchu co hlasi, egr uz napsali palivovy filtr taky, tlak paliva.....
za druhe modry kour bych videl uz na pistni krouzky a ty guferka taky, bere to olej? tipuju ze ano tak napis kolik, po tech kilometrech uz nemuzes cekat nic extra obzvlaste u tohohle motoru, predpokladam ze to je te ecotec..nevim rok
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.6.10, 07:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|