Který obchod s náhradními díly je podle vás kvalitní?
Autor |
Zpráva |
varok
|
Který obchod s náhradními díly je podle vás kvalitní?
Který obchod s náhradními díly na auta je podle vás opravdu kvalitní?
1. ELMOT autodíly
2. ELIT autodíly
3. AUTO KELLY
4. Auto Georg
5. Auto Štangl
V jednom obchodě mi chlápek, který se snaží přilákat zákazníky na všechny nadává, že prodávají neorigo díly za cenu origo dílů. Že je to všechno čína a pod. Vím že kecá, ale co by jste řekli vy?
Samozřejmě asi originál škodovka a oblíbený Sádrův Autodemont. Ale když ty dva pominu, tak co se vám zdá nejlepší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.6.10, 17:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
no z tychto asi nic, to su vsetko velkokyklapacky. Najlepsie chodit po zapadlych mototechnach a zhanat originaly
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
30.6.10, 17:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
autorizovanej servis něco maji skladem zbytek do druhýho dne odjednaji
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.6.10, 17:33 |
|
|
varok
|
Je myšleno, když si chci něco opravit sám a né si nechat opravit v předraženém servisu. Já jsem tajně myslel že mezi ty slušné patří ten ELIT.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.6.10, 17:50 |
|
|
Jarda S.
|
no dyt jo, díly ti prodaji i bez opravy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.6.10, 17:53 |
|
|
varok
|
Aha, tak to se omlouvám. To jsem nevěděl, že i servisy jsou ochotny prodat díly samostatně. U nás ale stejně servisy rýžují na nekvalitních dílech ala čína. Pak člověk zaplatí pálku jak prase, protože mu nakukají, že to jsou origo škoda díly. Nakonec nakupují v AUTO KELLY apod.
|
30.6.10, 18:13 |
|
|
PJDefort
|
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
30.6.10, 18:22 |
|
|
varok
|
Na tom internetu je plno obchodů, ale já myslel spíše ty kamenné. Je i těch kamenných plno, tak kdyžtak napište váš obchod, kde chodíte nakupovat a mají tam kvalitní díly.
|
30.6.10, 18:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Na tom internetu je plno obchodů, ale já myslel spíše ty kamenné. Je i těch kamenných plno, tak kdyžtak napište váš obchod, kde chodíte nakupovat a mají tam kvalitní díly.
já chodím do auto kelly naprostá spokojenost musíš tam být ale jako firma pak máš slevy kvalitu si vybereš a když nevíš tak se někoho zeptáš, tomu ochodu musíš taky rozumět,
všechno ti přivezou pod nos, co ti nevoní tak vrátíš, jsou tam týdení akce kdy si nakopíš s velkou slevou,
třeba byla koza, žirafa a lis za 14.OOO, minulý týden čtyři tlumiče a k tomu za pětikilo DVD přehrávač, sud oleje 4O korun litr 10W,
já bych si ale raději na tvém místě našel internetový obchod třeba škoda díly tam si vybereš co potřebuješ miloš
|
30.6.10, 20:32 |
|
|
Jarda S.
|
na aukru jsou karty na 10% slevu
|
30.6.10, 20:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: no dyt jo, díly ti prodaji i bez opravy
třeba koupí polskou spojku sachs za 1150 a prodávají za 2200 cena je kvalita, nebo to origo řízení škoda co se mi podělalo za 6OOO km miloš
|
1.7.10, 06:14 |
|
|
varok
|
Tak s těmi cenami jsem to Miloši už psal výše. Servisy si kolikrát něco koupí v polsku, nebo nějakou čínu, namontují do auta, ale naučtují si cenu za origo díl.
A díly zn, sachs jsou poláci? A jéje, já si chtěl od nich koupit tlumiče. Teď mám na celém autě tlumiče Ateso, prý je to origo, ale jeden zadní už po asi roce chčije a navíc jsou hrozně měkké. Sachsy jsem dával na zadek starého fáčka a byly trošku tvrdší, tak jsem je chtěl dát i na tohle fáčko.
|
1.7.10, 13:17 |
|
|
hany26
Ignorant pravidel
|
bože
_________________ Postarší motorista 2 kategorie.
Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest. - J.A.Komenský
|
1.7.10, 20:03 |
|
|
Ondras83
|
sachs nejsou poláci...
a smysl tý otázky je uplně o hovně...dyk třeba v kelly máš na výběr snad 3-4 výrobce za 3-4 ceny v 3-4 kvalitách................
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.7.10, 22:54 |
|
|
varok
|
Jak o hovnu? Já se jen slušně ptal, který obchod je dobrý a nabízí kvalitní náhradní díly, ne samé bláto od žlutých, turků apod. Do AUTO KELLY chodím nerad nakupovat. Pořád mi nějak nejde z hlavy, že prodávají jen nekvalitní věci, i když tam vidím nápisy brzdy FERODO, a pod.
|
2.7.10, 15:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|