Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 10:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Stropni svetlo Fabia r.v.2003 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Začal bych asi tím světlem jestli se ti nerozpadl ten spínač v něm a pak nejspíš diagnostika měřené hodnoty jestli všechno sedí popřípadě schéma a měřit, tak jak psal patrik-hp

PS. Ještě mě tak napadlo máš tam žárovku nebo ledky v tom světle? Jen jestli by to nemohly ovlivnit tu funkci stmívače?

25.7.10, 07:33
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Stropni svetlo promereno-Stale napjeti-jak v levo tak i vpravo u prostred konektoru je PLUS.El.okna chodi nahoru a dolu i postupne dle zmacknuti knofliku.Otevirani oken chodi i zvenku klicem v zamku jak u ridice tak i u spolujezdce.Kufr spinac chodi tak jak ma u toho kufru ma samostatny okruh svetlo kufr.Predpokladam casovac zhasnuti pri zavrenych dveri cca treba 1min.Jsem tak zblbli ze nevim zda to zhasinalo hned nebo casem fakt nevim.
Napadla mne vec zda neni ten mikrospinac v cudu u spolujezdce a to tak ze na mikrospinaci je kloboucek a ten se rozpadl a tim packa v zamku nema co odpojit cili stale sepnuti minus cili kostra aja si vesele svitim :idea: - Schema El Fabie 2003 nemam jen 2000-2002 a to bez central zamykani.Ja bych potreboval EL.SCHEMA NA 2003 Z CENTRALEM.Odpojeni pojistky Cislo 4 svetlo zhasne vim jeto plus-Fales neni.Jo stim stipanim dratu u tech dveri me asi nemine ale udelam to na test vodivosti kostra a kablik napichnu prez buzirku.Ano odpojim Minus kabel na BATERCE.Tam kde bzucak bude bzucet v multimetru tak tam to nechodi.Samozdrejme dvere zamku budou zavreny :lol: - JA BYCH DO TOHO CUTL.KDO MA AT SE PODELI O SCHEMA KTERE ZDE ZMINUJI PLOSIM SMUTNE KOUKAM DEKUJI.AZ HO PODKAM TAK HO POZVU NA PIVCO :? - PDF SOUBOR.NEBO SKEN V podobe obrazku.JO SCHEMA PROLITAL JSEM NET GOOGLE AJ.A NIC TREBA ME TO UTEKLO KDO MA I ODKAZ NA STAZENI TAK AT SE NESTYDI A PODELI.DEKUJI AAALLLLLLL.

25.7.10, 08:57

Příspěvek 
Pokud ti bzučák světwl normálně funguje na dveře nevěřím že to bude v zámcích.
Jinak pokud to napíchneš na diagnostiku tak v měřených hodnotách uvidíš jestli ti chodí ty mikrospínače.
Schéma teď u sebe nemám, ale myslím že to jde přímo ze zámku do jednotky okna a tam po canu do komfortu takže nejsem si jistý jestli ti pomůže přerušit dráty v průchodce dveří. Než kuchat dveře jednodušší to máš napíchnout a skontrolovat přes diag. Pokud se tu neobjeví odkaz , tak až příjdu z práce tak ti to někde upnu.

25.7.10, 12:33

Příspěvek 
petr petr,prez diag nemam moznost.Dvere ridice otevru bzucak bzuci zavru nebzuci pri rozsvicenzch svetel.Spolujezdec dvere nebzuci tak ani tak=dvere spolujezdce nebzucej od vyrobce.DEkuji Ti za ochotu a za pomoc.

25.7.10, 14:53

Příspěvek 
Ja mam podobny problem ma rv.2005 Fabiu a nastavym stropne svetlo tak aby svietilo iba pri otvorenych dverach a ked zatvorím vsetko tak svieti nadalej ,, precital som to tu .. a Kde je problem .???

25.7.10, 15:42

Příspěvek 
nikosan
Pokud ti nebzučí spolujezdcovy dveře (sice nevím jestli ten bzučák bude naně napojen protože řidič asi těžko bude vystupovat spolujezdcovými), tak bych se zaměřil na ty spolujezdcové, protože podle toho co píšeš ti spínač v řidičových šlape jak má. Jediný který nejsi schopen vyzkoušet je ten spolujezdcový ( nemáš diag. nemáš kontrolku otevření dveří)
Rozebral bych spolujezdcovy. Spínač kufru by na stropní světlo neměl mít vliv ten rosvěcuje světlo v kufru.

25.7.10, 16:17

Příspěvek 
http://www.ulozto.cz/5410206/elektricka ... 3-a-04.rar

26.7.10, 07:39

Příspěvek 
petr petr - Dekuji Ti dobra duse :!: :!: :!: :lol: :arrow: v patek kucham budu mit volno.Dekuji.

26.7.10, 08:37

Příspěvek 
Teď jsem dělal servo na 2004 a zkoušel jsem tu signalizaci světel na spolujezdcové dveře opravdu nereaguje.
Jinak tahle měla aspoň kontrolku otevřených dveří což ty nemáš takže u tebe jen rozdělat a proměřit.
Tak ať se daří, dej pak vědět na co jsi došel.

26.7.10, 10:11

Příspěvek 
Dam vedet.

26.7.10, 16:12

Příspěvek 
Pocasi bylo proti me prselo az lilo.Dnes to vypada venku dobre.Tak po obede nato letim,dej se vule Bozi.

31.7.10, 07:08

Příspěvek 
Tak rozebrano slozeno promereno a sklamano,pak stipano a porad svitim.Spolujezdec dvere OK.A ja rozlamanej.
V srpnu mam dovcu tak budu rozebirat zbytek-levou cast,Komfortka dobra mel jsem pucenou jinou ktera na voze kamarada faka.
Mel by jeste nekdo naky napad? :idea: :idea: :idea: :evil:

31.7.10, 18:39

Příspěvek 
Když odděláš tu gumovou průchodku mezi sloupkem a dveřmi u fábie by měla být svorkovnice vyzkoušej zadní dveře odpojit na té svorkovnici ať to nemusíš kuchat.
To tam opravdu nemáš možnost píchnout to na diag. protože tohle je jak jehla v kupce sena.

31.7.10, 19:13

Příspěvek 
petr petr - Diag-? jen jedine do servisu,ale to je sazka do loterie servis.Jo to jsem se znazil odpojit svorkovnici u spolujezdce,sundal jsem v pravo kastlik a na sloupku zevnitr jsem chtel odpojit ale neslo-to-tak jsem stipal a letoval.Aha tak ja odpojim zvenku pod gumou.A projedu vsechny dvere.Jinak konektor je obdelnikovej a ted presne nevim kolik do toho vede konektoru,2 konektor z kablem by mel byt na rozviceni hnedy a fialove bili v PP.Barvu kabelu mam na vsechny dvere,tak ja pujdu oddelat gumci a konektory.Dam si kavu neco pojim a pujdu kuchat.Zatim Ti moooc dekuji za pomoc a ze semnou travis-dik.

1.8.10, 06:29

Příspěvek 
Tak zadni dvere nejsou na stropni svetlo zapojene.Ale mam pokrok,pri odpojovani kunektoru na sliupku All svetlo svitilo a ted tu perlicku-Pri vsech otevrenych dveri jsem prepnul osvetleni stropni na stale sviceni a svetlo se nerozvitilo-tak jsem zavrel predni prave a svetlo se rozvitilo a pak uz fakalo normalne-ale prepnuti na dvere sviti porad.Tak od 13 srpna mam dovcu a budu kuchat posloupne,ale zacnu kabelama vne vozu.Odpojim konektor XS4 a provedu komplet simulaci.petr petr je jeste neco kam se pichnout na kontrolu?

2.8.10, 07:16
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další