Stropni svetlo promereno-Stale napjeti-jak v levo tak i vpravo u prostred konektoru je PLUS.El.okna chodi nahoru a dolu i postupne dle zmacknuti knofliku.Otevirani oken chodi i zvenku klicem v zamku jak u ridice tak i u spolujezdce.Kufr spinac chodi tak jak ma u toho kufru ma samostatny okruh svetlo kufr.Predpokladam casovac zhasnuti pri zavrenych dveri cca treba 1min.Jsem tak zblbli ze nevim zda to zhasinalo hned nebo casem fakt nevim.
Napadla mne vec zda neni ten mikrospinac v cudu u spolujezdce a to tak ze na mikrospinaci je kloboucek a ten se rozpadl a tim packa v zamku nema co odpojit cili stale sepnuti minus cili kostra aja si vesele svitim
- Schema El Fabie 2003 nemam jen 2000-2002 a to bez central zamykani.Ja bych potreboval EL.SCHEMA NA 2003 Z CENTRALEM.Odpojeni pojistky Cislo 4 svetlo zhasne vim jeto plus-Fales neni.Jo stim stipanim dratu u tech dveri me asi nemine ale udelam to na test vodivosti kostra a kablik napichnu prez buzirku.Ano odpojim Minus kabel na BATERCE.Tam kde bzucak bude bzucet v multimetru tak tam to nechodi.Samozdrejme dvere zamku budou zavreny
- JA BYCH DO TOHO CUTL.KDO MA AT SE PODELI O SCHEMA KTERE ZDE ZMINUJI PLOSIM SMUTNE KOUKAM DEKUJI.AZ HO PODKAM TAK HO POZVU NA PIVCO
- PDF SOUBOR.NEBO SKEN V podobe obrazku.JO SCHEMA PROLITAL JSEM NET GOOGLE AJ.A NIC TREBA ME TO UTEKLO KDO MA I ODKAZ NA STAZENI TAK AT SE NESTYDI A PODELI.DEKUJI AAALLLLLLL.