|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Cukani motoru v nizkych otackach
Autor |
Zpráva |
Deimos182
|
Cukani motoru v nizkych otackach
Zdravim , muj problem se tyka motoru favorit umisteneho ve skode 120, provozovanem na karburatoru SEDR . Motor mi cuka v nizkych otackach a to v rozmezi 2000 az 3 . Od 3 tisic vystreli jak raketa a vsechno je v poradku . Je to takove jako by jemne cukani motor jede , ale absolutne netahne . Je dost mozne , ze v tu chvili jede na tri valce , jelikoz se mi ten zvuk nejak nezda , ale to nevim jiste . Kazdopadne jsem zkousel , menit za jiny karburator , jine svicky , kabely , vicko rozdelovace a palec , kontroloval jsem bohatost a zakladni predstih a vuli v rozdelovaci . Napada vas na co bych se mel jeste kouknout ?
|
5.8.10, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Zapalování tam je mechanické ze škodovky 120, nebo elektronické z favorita?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.8.10, 14:35 |
|
|
darklord
|
vole na ventiloch mas ake? rozvody su na tom ako?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.8.10, 14:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jakej tam mas karbec? Predstih a jeho regulace je jeka?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.8.10, 15:11 |
|
|
varok
|
Já osobně bych fávo motor nekrmil SEDRem, ale raději origo karbecem z favorita. Nebo se myslím někdy do rapidů dávaly webery, ne? Nebo nevím přesně, ale jinačí než favo. Jeden típek z expráce měl kdysy rapida s motorem z fáčka. Bylo to ale origo, nějaký vývoz do holandska, nebo kam. Měl tam karbec jiný než škodovácký, ani favo karbec to nebyl.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.8.10, 15:40 |
|
|
darklord
|
32BDIC? no tak to tiez nieje vyhra teda, ja osobne nevidim v Jikove problem, kedze sa to montovalo na 742.13x motory a voci favoritu je jediny rozdiel v umiestneni mierky oleja a vyrobneho cisla.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.8.10, 15:59 |
|
|
KuBiSaK
|
JJ darklord ma naprostou pravdu
_________________ Skoda Rapid 136 rv.89
|
6.8.10, 17:34 |
|
|
Deimos182
|
Vule serizeny , rozvody nevim kolik maji , ale zatim to nijak extremne nerachta , karbec normalne ze 136 ( difuzory 22 /24) , zitra jdu pro komplet zapalovani do favorita vcetne rozdelovace , doted tam byl jen 120 rozdelovac ( je asi pul roku stary ) a inducka , kterou jsem zkousel tez menit a nic nepomohlo. Predstih jsem zkousel 5 potom 7 stupnu .
|
6.8.10, 19:18 |
|
|
ferrari
|
Vyhrievanie sacieho potrubia máš zapojené?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.8.10, 19:41 |
|
|
Deimos182
|
jasne , to jsem resil uz kdysi davno
|
6.8.10, 20:35 |
|
|
Deimos182
|
Po tri denim trapeni z elektronickym zapalovanim , sem to nakonec rozchodil . Chod motoru se zlepsil , volnobeh a vsechno okolo funguje na jednicku . Nicmene problem porad zustava , uz neni tak intenzivni to cukani , da se s tim i celkem jezdit , ale pri konstatni rychlosti tak kolem tech 2 tisic pocukava , kdyz chci zrychlit . Kazdopadne zapalovani to hodne zlepsilo . Nejake napady ? byl bych vdecny .
|
11.8.10, 19:39 |
|
|
Deimos182
|
Problem vyresen , vymeneny znovu tyhle dily , karbec , kabely , vicko rozdelovace , palec , svicky + nove zapalovani, a serizen predstih a ventily . Auto uz slape jak hodiny . Sam ani nevim cim to presne bylo , kazdopadne uz do toho sahat nebudu
|
15.8.10, 13:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|