| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
No, mě říkali v prodejně barev a laků, kde mi míchali metlu, že ta už je namíchaná přímo na stříkání. Bezbarvý lak taky, i když se mi zdál ještě moc hustý. Ten ředím jen tužidlem, ředidlo jsem zatím nepoužíl.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 18.8.10, 21:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Radek19_ae
Registrován: 25.6.08, 13:13 Příspěvky: 400 Bydliště: u Hostýnských vrchů
|
jj to sme na to m uplně stejně metla už je míchaná směs, netřeba ji ředit, s tou se mi pracuje dobře. A na ten lak jsem se byl ptat dneska v té prodejně, říkám že se mi zdá hustej, tak jestli k němu maj ředidlo, tak kočka hleděla, zavolala zkušenější číču a ta říkala, že lakýři to berou takhle a že výrobce prostě neuvádí nějaké ředění ředidlem. Tak pej mi může nalít ředidlo, ale že na vlastní zoodpovědnost, jestl ito něco udělá, tož to si možu doma naředit sám kua. No a daší poznatek sem byl na foru ohledně lakování a borec psal, že každej bezbarvej lak by se měl ředit, zmiňoval se o klarlaku - 2:1 + 10% ředidla.
Teď se to celé posralo kvůli teplotě, posraný podzimní počasí, já bych si naliskal taky  ale tak zase jedna zkušenost, kámoš říkal, tak rok dva čoveče a otvíráš box, pokud budeš takhle intenzivně trénovat
Teď sou v plánu kola zimáky to bude pastelka, to se stříká asi podobně že jako ta metla stejný počet vrstev, poprach, nalití dolití? Foto toho nárazníku mohu dodat zétra...
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
| 19.8.10, 09:45 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
|
| 20.8.10, 11:58 |
|
 |
|
varok
|
To už vypadá lépe. A to je z jiného auta, nebo budeš dávat na zelenou feldu červený nárazník?
Mě taky dávají bezbarvý lak Klarlak. Nechodíš k Nytrové do Vítkovic?  Mě to namíchají už na stříkání, teda tu metlu a Klarlak mi nalijí z velkého plechového kanystru a prý se nemusí ředit. Ale jak pak mám docílit pořádného lesku?  Asi až budu stříkat fáčko vezmu i trošku ředidla.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 23.8.10, 19:40 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Varok > ten naraznik je ze Seatu leon
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 23.8.10, 19:52 |
|
 |
|
varok
|
Aha, já mysle že je to nějaký Tjuning feldy 
|
| 23.8.10, 19:53 |
|
 |
|
Radek19_ae
|
varok píše: To už vypadá lépe. A to je z jiného auta, nebo budeš dávat na zelenou feldu červený nárazník? Mě taky dávají bezbarvý lak Klarlak. Nechodíš k Nytrové do Vítkovic?  Mě to namíchají už na stříkání, teda tu metlu a Klarlak mi nalijí z velkého plechového kanystru a prý se nemusí ředit. Ale jak pak mám docílit pořádného lesku?  Asi až budu stříkat fáčko vezmu i trošku ředidla.
díky, teď už je na autě, dokonce se to ještě trošku naplo. nene do Vítkovic ne, já to beru z Přerova. Přesně tak, já už bezbarvej lak bez ředidla dávat nebudu.
|
| 1.9.10, 14:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |