|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
mix do 2taktu
sem dneska nalil omylem do gargyho kanystr kde byl namichanej benzin do pily s olejem M2T. Prestala chodit AC pumpa asi po 20km. muze to byt tim, nebo je to nahoda? proste prestala strikat, taxem ji poradne zaruloval packou, dokud nezacala znovu strikat a paxem pripojil na karbec a zatim to zas chodi..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.8.10, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
náhoda to minimum oleje nemůže nic udělat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.8.10, 20:46 |
|
|
CROWACK
|
přesně tak, náhoda, myslím, že mechanika vypláchnutá alkoholem, je jenom ráda, že se trochu "promaže" shora...
já ve 120 vyjel asi 20L benzínu z motorky (1:33 M2T) a motor si jenom mlaskal...a ještě sem hezky voněl
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.8.10, 20:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hmm, je vlastne jedina gumova cast na palivovym potrubi, tak co by neodesla tak ju, mam radost,zitra s tim jeste musim dojet pro novou
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.8.10, 20:53 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
nechápu, že ještě používáte M2T...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
22.8.10, 21:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já taky ne dyt to smrdí jak vyjeťák sotva otevřeš pikslu a dokonce to i tak vypadá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.8.10, 21:05 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jezkova noho a jak jsem to mel napsat..je to proste ta sracka do 2taktu, je to od STIHLu.. spokojeni?
|
22.8.10, 21:28 |
|
|
CROWACK
|
Pánové rejpalové, lijete do 120 syntetiku? Že ne? Tak si ty chytristiky nechte někam do hospody, na rozchlastání, ten motor je dělanej na hustej motorovej olej (tehdá jinej nebyl). Repsóly a kastróly a podobný chujovinky je akorát tak házení perel sviním, nehledě na to, že třeba moderní syntetiky mají daleko menší tloušťku mazacího filmu, tudíž nevymezí vůle...pár zadření a založiskování klik mě vyučilo....a za sebou nejezdím, takže FINGER
|
22.8.10, 21:44 |
|
|
paži
|
opravdu je to asi jedno, nalil jsem do auta celej dědův kanystr určenej pro 2T sekačku a nic se nedělo. a to jsem na tom ujel km tak 50
|
23.8.10, 01:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak je po problemu, nebyla to pumpa, ale sitko mi zcukernatelo to sem cumel
|
23.8.10, 15:35 |
|
|
CROWACK
|
No jo, nesmiš mu servirovat žádny tlamolepy jako je zelená nebo griotka, jenom čistó gořalo...
|
23.8.10, 15:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
můj tata měl celý život škoda 1000 MB jak novou, 3 laky, prostě se staral, v zimě přikryl motor dekou aby neprochladl, před startem připojil baterku na nabíječku aby netrpěla, ty jeho vychytávky bych mohl popisovat do rána
když koupil plnou nádrž tak si koupil takový sáček s M2T a vytlačil ho do nádrže prej aby se pořádně promazal motor miloš
|
23.8.10, 17:25 |
|
|
ferrari
|
Jj, ja som M2T pridával do technického benzínu asi 1:100, keď som naň jazdil na 110LS...samozrejme 1:1 s normálnym 93 oktánovým (pred 10 rokmi na Avanti) benzínom...kde sú tie času, keď ma stál liter benzínu 10Sk/liter (pred tými 10 rokmi)
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
23.8.10, 20:00 |
|
|
john simple
|
slovacek.milos píše: ty jeho vychytávky bych mohl popisovat do rána
povidej Miloši, mě to zajímá
a určitě i další
|
23.8.10, 20:18 |
|