Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
váha okta TDI
jak se pozná blbá váha?..něco sem počet, ale všude se píše něco jinýho
a na vagu najdu kde a jaký má mit hodnoty?
díky
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.9.10, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hans
von GLEXR
|
Moje zkušenost skoro nemožný nastartovat studenej motor, pořád to chcípalo, kouřilo černě jak Avie v zimě, po několika pokusech se motor rozběhl na tři válce, nereagoval na plyn, takřka nemožný se rozjet, prostě bez chuti k životu. Jakmile se trochu ohřál, vše ok, dalo se s tím jet, i když mám dojem, že to jelo spíš v nouzáku, turbo netlačilo jak by mělo.
Diagnostika hlásila závadu Váha vzduchu - zkrat na plus, číslo si bohužel nepamatuju.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
2.9.10, 21:21 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
prošustruj DP;)
naloguješ váhu a jedeš to project pokud se liší křivky je jasno
jinak auto netáhne, žere, musíš více točit
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
3.9.10, 06:33 |
|
|
Ondras83
|
no netáhne to, ale nežere to...je to jen 66tka, není problém s tim jet 160 a víc, ale nejde to třeba přes 4500...vim, že už to je u dísla kritický, ale některý jdou do omezovače a tahle ne...
|
3.9.10, 16:14 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
66tka jede 210 ale o tom to není
hledej na DP, já to vždy jen viděl dělat
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
3.9.10, 19:20 |
|
|
patrik-hp
|
Jj Ondro to vypadá na váhu
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
3.9.10, 20:23 |
|
|
Jiri
|
Ja si pamatuju ze corsa dvanactistovka ctyrval tam musi vaha chodit ke 200...ted nevim ty jednotky nejkae gramy na cosi ted si to nevybavuji, a u TDi PD to ma byt tusim minimalne 500 ale na te stre 66Kw to mozna bude malicko min , idealni je vag a projet a plne zatizeni musi mit to co jsem psal...poku auto nejka skube nestartuje a tak tak vahu odpojit a projet bez ni....nepojede to nejka extra ale musi to jet bez skubani a startovat taky dobre
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
3.9.10, 21:37 |
|
|
Ondras83
|
startuje na drc i po delším stání v garáži, necuká to, nežere to, jen mi to příde slabý...jiný 66tky jedou líp
|
4.9.10, 21:10 |
|
|
Jiri
|
Pak jedine vag a koukat za jizdy kolik ukazuje, ona muze byt jinak ok jen ukazovat malicko mene a tim mas mene paliva a mensi vykon
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
4.9.10, 21:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: startuje na drc i po delším stání v garáži, necuká to, nežere to, jen mi to příde slabý...jiný 66tky jedou líp
já se přiznám váhu měřit neumím, budu rád když mi někdo řekne ve kterém okně a kolik musí mít na trojku plný kotel
když je problém zajedu do autorizáku a projedem to zjistím jak je na tom celý motor a pokecáme co nového za to kilo mi to stojí,
jinak vem čistič na klapky vymontuj egr a váhu a vyčisti je, váhu demontuj stříkej sprejem na vzduch se raději vyprdni umí ji zničit pak jed na nějaké měření miloš
|
5.9.10, 11:29 |
|
|
Ondras83
|
proto sem to tady založil, že právě taky nevim, v jakym okně se měří váha
|
5.9.10, 13:47 |
|
|
Jiri
|
no ja tam mam napsano AIR FLOW...na tom vasem vagu nevim kde to je
|
5.9.10, 15:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když budu mít večer čas tak vám kouknu do dílenský příručky btw nemělo by to bejt i ve VIS ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.9.10, 15:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: když budu mít večer čas tak vám kouknu do dílenský příručky btw nemělo by to bejt i ve VIS ?
ve vis najdeš to co ráno na záchodě pod papírem miloš
|
5.9.10, 20:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zde je dílenská příručka mě se to hledat nechce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.9.10, 21:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|