Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 17:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 relé blinkrů Octavia I 
Autor Zpráva

Příspěvek relé blinkrů Octavia I
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, jakým způsobem je udělaný přerušování blikačů u Octavie combi, 1999 s novější palubkou. Mám problém, že po tak 2-3 minutové blikání varovek najednou blinkry přestanou blikat a jen svítí. To samé pak po vypnutí varovek následně dělají i blinkry normální a po chvíli se to vzpamatuje. Tedy alespoň zatím se to vždycky zase rozchodilo. Předpokládám, že někde bude nějaké relátko, které se stará o blikání. Nevím ale kde, jestli je k varovkám jiné, než k směrovkám a jestli jde snadno vyměnit. Cvakání vychází z míst pod palubkou, jak je ten tlačítko varovek. Jestli je to cvakání přerušovače, či co nevím. Poraďte prosím. Díky moc.

13.9.10, 10:54
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: relé blinkrů Octavia I
pajavlk píše:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, jakým způsobem je udělaný přerušování blikačů u Octavie combi, 1999 s novější palubkou. Mám problém, že po tak 2-3 minutové blikání varovek najednou blinkry přestanou blikat a jen svítí. To samé pak po vypnutí varovek následně dělají i blinkry normální a po chvíli se to vzpamatuje. Tedy alespoň zatím se to vždycky zase rozchodilo. Předpokládám, že někde bude nějaké relátko, které se stará o blikání. Nevím ale kde, jestli je k varovkám jiné, než k směrovkám a jestli jde snadno vyměnit. Cvakání vychází z míst pod palubkou, jak je ten tlačítko varovek. Jestli je to cvakání přerušovače, či co nevím. Poraďte prosím. Díky moc.

je to běžná závada vyloupneš to tlačítko varovek a vyměníš problém zmizne ten přeručovač je součástí těch varovek oprava do pětikila v kelly 600-720 nebo zkus díly škoda :) miloš

13.9.10, 20:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
nebo zde 231 kč

13.9.10, 20:49
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
http://aukro.cz/item1218880364_spinac_v ... _2010.html

13.9.10, 20:53
Profil ICQ

Příspěvek Blinkry
Díky moc, byla to jedna z možností, kterou jsem tipoval, ale potřeboval jsem to vědět jistě, abych nerozebral půlku auta. Pokusím se nějak prověřit důvěryhodnost toho tlačítka na aukru, ale moc šancí tomu nedávám. Nerad bych koupil to samé, co z auta vyndám...

14.9.10, 09:49
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Blinkry
pajavlk píše:
Díky moc, byla to jedna z možností, kterou jsem tipoval, ale potřeboval jsem to vědět jistě, abych nerozebral půlku auta. Pokusím se nějak prověřit důvěryhodnost toho tlačítka na aukru, ale moc šancí tomu nedávám. Nerad bych koupil to samé, co z auta vyndám...

skoda-dily.cz tam je nové 231 kč

14.9.10, 13:39
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
čína což je to samý jako na tom aukru :wink: originál 599,- http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1 ... tavia.html

14.9.10, 19:06
Profil ICQ

Příspěvek Blinkry
Tak jsem to dnes vyměnil a je to už v pohodě. Akorát to bliká nějak moc rychle. Docela mi to vadí, ale asi se s tím smířím.

24.9.10, 17:56
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Blinkry
pajavlk píše:
Tak jsem to dnes vyměnil a je to už v pohodě. Akorát to bliká nějak moc rychle. Docela mi to vadí, ale asi se s tím smířím.

mladý pes taky rychlejc táhne časem si to sedne :D miloš

24.9.10, 21:03
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]