Autor |
Zpráva |
florisimo
|
Kristensen píše: hele to je jedno kašli na fotku jednoznačně je to mrazovka to co myslíš ty že ti tam kape, jedině vyměnit a hlavně očistit než tam narazíš novou.
a na co je tam dobrá? Mě zatím jenom sere!!!
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
4.4.07, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to?
zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.4.07, 19:55 |
|
|
florisimo
|
michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem....
aha, takže zalepit!!!
|
4.4.07, 19:58 |
|
|
michalkatka
|
florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem.... aha, takže zalepit!!!
!!! očistiť a naraziť !!!
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.4.07, 20:01 |
|
|
florisimo
|
michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem.... aha, takže zalepit!!! !!! očistiť a naraziť !!!
co narazit? Novou pojistku? Když ona tam je, jen asi netěsní. Kdybych to chtěl nějak měnit, musel bych to sání oddělat z hlavy, a to se mi nechce. Prostě je to jedna z věcí, která na tomhle autě zvyšuje poruchovost. Tím že ji zruším , udělám jenom dobře!!!
|
4.4.07, 20:04 |
|
|
florisimo
|
florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem.... aha, takže zalepit!!! !!! očistiť a naraziť !!! co narazit? Novou pojistku? Když ona tam je, jen asi netěsní. Kdybych to chtěl nějak měnit, musel bych to sání oddělat z hlavy, a to se mi nechce. Prostě je to jedna z věcí, která na tomhle autě zvyšuje poruchovost. Tím že ji zruším , udělám jenom dobře!!!
Tak já to zkusím. Takže ju mám vydělat, očistit a znovu ji tam šupnout?
|
4.4.07, 20:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
florisimo píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem.... aha, takže zalepit!!! !!! očistiť a naraziť !!! co narazit? Novou pojistku? Když ona tam je, jen asi netěsní. Kdybych to chtěl nějak měnit, musel bych to sání oddělat z hlavy, a to se mi nechce. Prostě je to jedna z věcí, která na tomhle autě zvyšuje poruchovost. Tím že ji zruším , udělám jenom dobře!!! Tak já to zkusím. Takže ju mám vydělat, očistit a znovu ji tam šupnout?
ne vydělat očistit díru a šoupnout tam novou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.4.07, 20:09 |
|
|
florisimo
|
Sadra17 píše: florisimo píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: florisimo píše: michalkatka píše: :D ten špunt nemá chybu to je mrazová poistka, malo by sa to dať kúpiť, poriadne to vyčistíš a naklepeš to tam. tá poistka je tiež taký špunt akurát z nejakej zliatiny... když ono to teče Proč marazová pojistka? Jako kdyby tam někdo nedal fridex, aby to nějak zachránilo? Já bych se na to vys... a buď tam nechal ten špunt a nebo v lepšim připadě zalepil lepidlem na hliník. Co ty na to? zalep to ako chceš, ale fridex ti to lepidlo rozleptá.... tá poistka je tam keď ti zmrzne voda tak ti tie poistky na hlave a aj tu na saní vytlačí a nepraskne hlava, alebo sanie... keď voda zmrzne tak zväčší svoj objem.... aha, takže zalepit!!! !!! očistiť a naraziť !!! co narazit? Novou pojistku? Když ona tam je, jen asi netěsní. Kdybych to chtěl nějak měnit, musel bych to sání oddělat z hlavy, a to se mi nechce. Prostě je to jedna z věcí, která na tomhle autě zvyšuje poruchovost. Tím že ji zruším , udělám jenom dobře!!! Tak já to zkusím. Takže ju mám vydělat, očistit a znovu ji tam šupnout? ne vydělat očistit díru a šoupnout tam novou
a jak ju vydělám? Není za co ju chytnout...
|
4.4.07, 20:12 |
|
|
Kristensen
|
nejlépe provrtat 8-10 vrtákem a pak ji šroubovákem vyrvat ven a novou v domácích podmínkách nejlíp naklepneš oříškem z goly kterej přesně padne do ní a naklepnout cca 1mm pod úroveň hrany
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.4.07, 20:15 |
|
|
Kristensen
|
Odkud jsi?
|
4.4.07, 20:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
klepnou z jedný strany ona se jakoby otočí a vytáhneš jí kleštěma
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.4.07, 20:18 |
|
|
florisimo
|
Kristensen píše: Odkud jsi?
Brno
|
4.4.07, 20:59 |
|
|
Kristensen
|
tak to je daleko, to kdyby jsi byl tak do 30km tak ti ji klidně přijedu vyměnit jen tak že nebudu mít co dělat.
|
5.4.07, 01:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|