|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Kurenie-nefúka teplý vzduch
Autor |
Zpráva |
favo93
|
Kurenie-nefúka teplý vzduch
Zdravím
Včera sa mi ulomila na chladiči umelina do ktorej sa dávala hadica s chladiacej nádoby.. Bolo to už opotrebované a vyžraté čiže som rovno kúpil chladič a vymenil ho za ten poškodený.. Rovno som do chladiča nalial vodu a zapol motor a nechal ho zohriať. Motor bol zohriaty na vôbec mi nekúri teplý vzduch. Vedel by mi niekto pomôcť nájsť príčinu tohto problému? Keďže dosť potrebujem teplý vzduch nakoľko je už aj zima. Ďakujem za rady
|
19.10.10, 10:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi máš zastavený ventil do radiítora kůrenia rukou musíš tam podévat se miloš
|
19.10.10, 11:49 |
|
|
favo93
|
kde sa nachádza ten ventil?
|
19.10.10, 12:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud mě paměť nešálí, tak je na radiátoru, nejsem si jist na které straně, tuším že od baterky a je blbě přístupný.
|
19.10.10, 12:19 |
|
|
favo93
|
dobre pozriem to. ďakujem za každú radu.. ešte ma tak napadlo treba aj ovzdušniť ten chladič? ak áno ako najlepšie?
čo som zatiaľ googlil kde môže byť problém že nejde mi teplý vzduch ale len studený tak som sa dočítal že aj termostat, vodná pumpa alebo hlava valcov.. snáď to nebude niečo z tohto čo som vymenoval..
|
19.10.10, 12:22 |
|
|
gokralik
|
Pokud to předtím topilo bez problémů, tak to spíš bude zavzdušněné. Normálně si udělej výlet, zapni topení a až začne topit, tak jeď domů.. nech auto vychladnout a dolej kapalinu mezi rysky. Kdyby to bylo fakt ventilem, tak někoho posaď do auta, ať pořád zavírá a otevírá topení a ty se podívej vedle baterky, mezi hadicema je páčka s bowdenem, jestli se to hýbe nebo ne...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.10.10, 13:10 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
favo93 >
a ja si furt myslel ze facko se odvzusnuje samo
EDIT: ja byh to videl bud na povoleny bovden u ventilu nebo na povolenou strunu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
19.10.10, 13:15 |
|
|
gokralik
|
Odvzdušňuje, ale chvíli mu to trvá. Tak zhruba 10km jízdy.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.10.10, 13:27 |
|
|
favo93
|
tak nakoniec problém vyriešený. po prejdení 15km už začal ísť teplejší vzduch, čiže bolo potrebné aby sa ten chladič odvzdušnil. ďakujem za rady
|
21.10.10, 13:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|