Dnes som si do môjho fáva kúpil na kľud uni laktovú opierku. Bohužiaľ problém je taký že ani za svet neviem prísť na to ako to namontovať. V balení nebol žiaden návod a k tomu to nemám ani o čo prichytiť aby to držalo pevne.. Máte niekto skúsenosti s montážou uni opierok? Za každú radu budem vďačný
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
a hlavně kam to pak odhodíš až budeš chtít v autě hoblovat nějakou roštěnku?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
28.10.10, 12:54
p.s.
já to montoval bratrovi museli ven obě sedačky a pak ten spodní díl sem s každý strany opřel o zem a chytil to z boku samořeznejma šroubama k plastu co je mezi předníma sedačkama
musim konstatovat že s tim byla docela práce musel sem mírně naohejbat držáky na pasy nebot při posouvání sedadla škrtaly o opěrku
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
1.11.10, 20:42
Jonny
Junior TW team
Presne takuto mam vo fabii , je len zmontovana a nasadena medzi sedackami , nedavaj ju nafest lebo nezatiahnes rucku ale inac dobra investicia , uz som si na nu zvykol a vadi mi ked v aute neni
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků