Autor |
Zpráva |
milan.90
|
atest tonovani
ahoj, chtěl bych si sám zatónovat skla na autě, a chtěl bych tam dát mezi folii a sklo atest. Nevíte, kde ho mám sehnat?děkuji.
|
29.10.10, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
ten atest je canc papíru, kterej dostaneš k folii když ji kupuješ, ten strčíš do přihrádky a neřešíš, strkat něco mezi sklo a folii je kontraproduktuvní...
aspoň s TÜV certifikátem se dá koupit nenainstalovaná folie, otázka je, jestli si folii s českým atestem můžeš nainstalovat doma...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.10.10, 16:48 |
|
|
milan.90
|
CROWACK píše: ten atest je canc papíru, kterej dostaneš k folii když ji kupuješ, ten strčíš do přihrádky a neřešíš, strkat něco mezi sklo a folii je kontraproduktuvní... aspoň s TÜV certifikátem se dá koupit nenainstalovaná folie, otázka je, jestli si folii s českým atestem můžeš nainstalovat doma...
koupil jsem si fólii, a žádný atest ( jak dávají ve firmě ) tam nebyl, a známý mi říkal, že mi bez toho auto na stk neprojde...
|
29.10.10, 16:50 |
|
|
CROWACK
|
tak to sis koupil fólii na okna do baráku, na autě to nemá co dělat.
|
29.10.10, 16:56 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nebo sis koupil ty polske fialove svine a ty na aute taky nemaji co delat
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.10.10, 17:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
atesty se daji koupit na aukru
pro ostatní na skle musí bejt a musíte mít ještě canc papíru že úpravu provedla poveřená firma
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.10.10, 18:17 |
|
|
CROWACK
|
tak to je super, jdu si koupit ty atesty, dám si na okna rozřezaný pytle do odpaďáku...
|
29.10.10, 18:20 |
|
|
Jarda S.
|
ještě ti chybí ten papír že to dělala firma
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.10.10, 18:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja sem z obliga ja si za to zaplatil a mam i ten canc papiru
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.10.10, 18:30 |
|
|
Jarda S.
|
já taky i atesty
|
29.10.10, 18:33 |
|
|
Dundee
|
Já mám na Trpaslíkovi folie z Globusu bez atestu, dával jsem si je tam sám (taky to podle toho vypadá ) a STK jsem prošel pouze s poznámkou "Doufám, že ty folie nejsou i vepředu"...
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
29.10.10, 18:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Sadra17"]atesty se daji koupit na aukru
nebo vyrobit na tiskárně miloš
|
29.10.10, 20:08 |
|
|
Jarda S.
|
pokud máš tiskárnu na samolepící průhlednou samolepku tak se daji
|
29.10.10, 20:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kámoš je čechoslovák, bydlí v skalici pracuje ve strážnici, P 2O5, kartičku od skel chtějí cz i sk benga, byl jsem stím na stk a příští rok že bez kartičky ani nejezdím,
vlétě jsem byl se supem, vyřítil se šéf stk a chtěl vidět kartičku, kartičku jsem hledal tak dlouho až jsem ji nenašel, atesty na skle to měl tak prej naposledy baz kartičky at nejezdím miloš
|
30.10.10, 08:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|