Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 06:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Kolik cena feldy? 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Varok: Myslím že 15 bys za to docela i s klidem dostal. :wink:

2.11.10, 17:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já se právě raději nejdříve zeptám někoho, kdo tomu alespoň trošku rozumí. Známý jeden dědula od nás z baráku koupil asi před rokem felinu 96 BMM 50kW, takovou tu tmavší červenou. Rozvody má uplně v p..i, ale je hluchý, tak to neslyší. Prý má klimatizaci, ale po kompresoru a druhém chladiči na medium od klimy ani památek. Ani na palubce nejsou žádné tlačítka navíc a dal za ni 68 tis. Jen má nalítané 120 000,- km, což za ty prachy je podle mě už dost. Jinak mu po roce taky už kvete.
Ta naše už je MPi sice jen 40, ale je tichá, rozvody nejsou ještě slyšet, má nalítané asi 125 000km. Jsou tam jemné oděrky od sídlišťových dobytků, ty větší necnosti teď opravuji. To už jsme tak ale koupili ve skvělých AAA. Tatík ji koupil minulý rok asi v říjnu, jel s ní párkrát, asi 10 a teď v dubnu umřel, tak si ji ani neužil. Tak teď s ní jezdím já. Opravím a zkusím prodat v Avízu, popř. se zeptám po bazarech. Tam jsou ale zloději. Koupí to od vás třeba za 10 a prodávají za 17 000,- kč. Vlastní zkušenost moje i rodiny.

2.11.10, 18:48

Příspěvek 
Jo ještě, větší havárku to asi nemělo, jen byla hlubší rýha na levém zadním sloupku a klepnutý přední blatník, promáčklý ten oblouk nad kolem. Vše je ale poctivě opraveno, piplu se s tím už asi měsíc, nic falešného. Už dám jen lak červenou rallye a hotové. Jemná koroze na lemech a pod. odstraněna. Jinak rožky bočních dveří a 5. dveře jsou naprosto zdravé.

2.11.10, 18:52

Příspěvek 
Cim to prestrikavas pak kdyz odstarnujes korozi ja bych to od tebe koupil neopravene za stejnou cenu jako opravene, proste nemem rad kitovacky a strikani sprejem a nekvalitnimi barvami ale samozrejme nevim jak to delas nechci se te nejak dotknout, pro me osobne ma to auto vetsi cenu neopravene a s viditelnymi vadami nez zamaskovane na prodej, prodej behem vanoc by mi vyhovovala idealne a dam maximalne 15 jak sem psal uvital byhc nejake fotky a nejlepe jak to vypadalo pred tim nez si zacal opravovat...akorat to tazne je problem..muselo by se doresit

3.11.10, 21:27
Profil ICQ

Příspěvek 
má tuším pistoli a obchod s autolaky za prdelí :D

3.11.10, 21:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Opravuji to docela slušně :) Jeden lem byl už trošku více chytnutý, tak jsem ho povyvařoval plechem. Neměnil jsem celé lemy, ty peníze už do toho nechceme dávat. Ale to rezavé je poctivě vyřezané flexou, z plechu 0,8mm vymodelované nové a navařené. Druhý(levý lem byl v pohodě, jen jemně povrchová koroze. Vše zbývající jsem obrousil flexou až na kov a dokitoval. Levý sloupek měl rýhu u zadního světla, to jsem zakitoval do ztracena. Přední pravý blatník měl jemně bouchlý ten oblouk nad kolem, tak jsem to vyklepal, zakitoval a bude se stříkat. Budu to stříkat normální barvou v pistoli, ne sprejem. Pod všechno jsem dal základ, na to plnič a teď budu dávat vrchní lak. Zadní lemy a prahy jsou nastříkané něčím podobným jako Body, ale jiná značka. CrazyMan má pravdu, kolem je plno obchodů s barvami na auta. Spreje nemám rád, je to jen obarvená voda, i když Michal s tím umí. 5. dveře jsou krásné neshnilé, i všechny boční dveře. Fotky před opravou nemám, jedině až to stříknu, tak nafotím.

5.11.10, 13:08

Příspěvek 
Motoricky je to ale ve výborném stavu. Jak už jsem psal výše, je to dost slabé, ale pro šetření a nenáročného řidiče si myslím že to stačí. V dnešní době, kdy je benzín už dost drahý, tak ideální.

5.11.10, 15:37

Příspěvek 
Jiri píše:

tak to nevim..me za BMW ktere se pohybovalo cenove kolem devadesati az sta nabizeli 30

tak ono je vždy otazka co je to za rok, motor, km, atd atd....to bmw třeba mohlo mit velkou cenu pro znalce ,pro ty co milujou bmw...ale oni ti nabidli malo protože asi vi co dělaj a určtě prodaj rychleji fabku nebo feldu než nějake bmw...

5.11.10, 16:08

Příspěvek 
kdysy sem dal do áček citrona XM dali mi za něj 95t a za 14 dní když sem jel kolem sem na něm viděl 140t
jim de hlavně o zisk 8)

5.11.10, 16:38
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
tys prodal XM? :roll:

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

5.11.10, 17:03
Profil ICQ

Příspěvek 
jo je to dýl byla to 2.1 TD 91 rok a musim konstatovat že to bylo jedno z nej aut kterejma sem ve svém mládí jezdil lítalo jak šlak a spotřeba nešla přes 7.5l leč jak šel čas přichazel sem na různý věci stočenej tachometr bouraný atd a já do něj nechtěl už investovat
měl sem to 5let a bratr snim byl i v KYJEVĚ a bez poruchy. :idea:

5.11.10, 17:19

Příspěvek 
No, co vidím u známých, rodiny apod. tak vždycky je u AAA nějaký problém. Jeden strejda tam koupil Octávku I. jako že v origo stavu a nedávno zjistil, že už je stříkaná. Nedávno tam koupil tatík felinu. Potom asi před třemi lety tam jiný strejda nechal Suzuki Swift a co ty hovada udělali, to tady ani nebudu raději psát. Jinak jsem viděl více aut z AAAček a vždycky tam zatíká, nebo je bourané i když je napsáno nikdy nebourané, nějak jinak poškozené apod.

5.11.10, 18:25
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
zase nehledej chybu jenom v AAA tohle se děje všude jenom někde je to víc vidět

5.11.10, 18:39
Profil ICQ

Příspěvek 
kdyby AAA neměli alespoň tak debilní reklamy v rádiu.

5.11.10, 18:46

Příspěvek 
p.s. píše:
kdysy sem dal do áček citrona XM dali mi za něj 95t a za 14 dní když sem jel kolem sem na něm viděl 140t
jim de hlavně o zisk 8)

normální, když se vykupují auta

5.11.10, 19:00
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další