Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.11.24, 11:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Favorit-karburátor zdechá 
Autor Zpráva

Příspěvek 
bylo to myšleno tak že kvuli tomu by mu to nechcipalo..pac kdyz si serizuje predstih tak mas hadičku od podtlaku taky odpojenou a serizujes to

29.10.10, 09:07
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ano snímací otvor pro podtlakovou regulaci rozdělovače je nad škrtící klapkou v klidové poloze volnoběhu respektive dorazu... tudíž tam nemá tohle na volnoběh vliv. Bude to mít vliv v částečném zatížení a přechodu na hlavní soustavu. Ale jinak ovlivňovat volnoběh by netěsnící nebo vypadnutá hadička podtlaku rozdělovače neměla. Samozřejmě že třeba hadice podtlaku pro posilovač ano to je jasný a myslím že spíš o tomhle tady byla řeč.

29.10.10, 09:10

Příspěvek 
roman_an1 píše:
bylo to myšleno tak že kvuli tomu by mu to nechcipalo..pac kdyz si serizuje predstih tak mas hadičku od podtlaku taky odpojenou a serizujes to

podtlak pro rozdelovac je zakryt klapkou a po pridani plynu uz motor nepozna jestli mu tam jde malicko vice vzduchu pres tu dirku ale posilovac ma myslim o neco vetsi diru a hlavne tam jde vzduch stale i pri volnobehu ...musel si mit minimalne vysoky volnobeh s tim odpojenym posilovacem, nektere motory naopak volnobeh nedrzi zalezi na serizeni

29.10.10, 09:15
Profil ICQ

Příspěvek 
tak kdyz jsem to pote jeste znovu serizoval volnobeh tak mas pravdu ze predstih byl vetsi s tou odpojenou hadici predstihu..ale za jizdy jsem to nijak nepoznal..ale jeste me napadlo co kdyz mu odchazi civka v rozdelovaci..me kdyz odchazela tak to delalo taky psi kusy..jakoze treba kdyz jsem auto nastartoval studeny tak to jelo vpohode a pak po zahrati to nedrzelo volnobeh a pri pridani plynu se to chtelo zadusit a misty i nedrzelo volnobeh az nakonec odesla uplne ta civka

29.10.10, 09:26

Příspěvek 
Tak na čtyři válce to jede a předstih mám taky OK, těsnost podtlaků dneska prohlídnu.
Ale zdá se mi, že ten nový motor má při vyšších otáčkách hlučnější -jako myslím sání-(něco jakoby měj sportovní filtr bez airboxu)

29.10.10, 13:39

Příspěvek 
Tak podtlaky jsou OK, při nastartovaném motoru mají hadice podtlak.
Dneska zkusím kompletní vyčištění karburátoru.
Ještě jsem si všiml že po vypnutí sytiče mi při přidání plynu jdou otáčky hopdně pomalu dolů-nahoru rychle,ale dolů pomalu.

Naposledy upravil zaja.cz dne 2.11.10, 20:09, celkově upraveno 1

30.10.10, 09:41

Příspěvek 
Tak jsem vyčistil karburátor a nic nového.

Dnes jsem si přivezl jiný karburátor a namontoval jej.
Konečně se mi podařilo dostat se pod 1500 otáček bez zdechnutí. Pod 1000 otáček je ale motor velmi nepravidelný a lítají otáčky cca +- 150 otáček.-(někdy ano, někdy ne)

Směs je ok, předstih taky-vše nastaveno dnes na emisích.

Mám ještě nový poznatek-po zdechnutí přestává auto ihned brzdit-(samozřejmě brzdí ale bez posilovače)
Myslel jsem že auto si ještě část podtlaku uchová na jedno až dvě brždění-ale mi se podtlak hned po vypnutí motoru ztratí.
Nevíte někdo kde hledat? Guma pod karbecem je OK a karbec na gumě taky OK-obojí ještě pojištěno červ. silikonem.
:?:

2.11.10, 20:08

Příspěvek 
buď hadice posilovače, nebo samotný posilovač KO...nesyčí si jenom tak? (při sešlápnutí je to +- normální)

2.11.10, 20:14

Příspěvek 
Nesyčí, poslouchal jsem a nic neslyším. :cry:

2.11.10, 20:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2