|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Škoda 120L - zaradená rýchlosť, auto sa nepohne...
Autor |
Zpráva |
Noro-One-King
|
no tak to som teda úplne hotový...
prevodovku vymeniť asi nezvládnem a neviem či by som ešte aj nejakú zohnal...musím kontaktovať kamaráta...
auto má technickú kontrolu len do februára 2011, viac som s tým autom nepočítal...
len som chcel aby mi doslúžilo ako má...
teda neviem či sa mi to oplatí vôbec robiť a investovať do toho...
teraz ešte skontrolovať pre istotu tú radiacu páku...
ďakujem...
|
30.10.10, 11:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no kdyz ti to prestalo jit za jizdy tak radici paka bude nejspis v pohode..pokud mas aspon trochu stesti, vypadl ti treba cervik na talu prevodovky a pokud ne, tak vymenit prevodovku. vymena je narocna akorat casove, financne ani ne. jen nove tesneni na poloosy a nove srouby nauchyceni nebo v tvym pripade ani srouby ne, kdyz to mas do unora.ja kdyz sem delal prevodovku poprve, trvalo to i s motorem 12hodin ve 2 lidech co to nikdy nedelali.je fakt, ze jsme nepospichali
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.11.10, 14:01 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
mno, hlavně to chce mrknout na spojení mrkve s hnacím hřídelem... pak bych si vsadil na řadící mechanismus, ale to už je na kuchnutí převodovky.
Pokud má auto sloužit ještě 4 měsíce...tak je na zvážení zda se do toho pouštět...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
5.11.10, 17:03 |
|
|
Noro-One-King
|
Zdravím vás všetkých!
Ďakujem za vaše príspevky...
Moje auto...vyhodnotil som to tak, že jeho prevádzka je z časového hľadiska nerentabilná a neoplatí sa mi do neho investovať...
tak mi neostávalo nič iné ako odovzdať do šrotu (teda neviem ako je to v Českej Republike, ale u nás vozidlo dopravný inšpektorát nevyradí z evidencie, pokiaľ nebude predložený doklad o tom, že som ho odovzdal na špeciálnej firme, ktorá sa tým zaoberá, jednoducho si prišli pre auto, musel som ho odovzdať zadarmo a dostal som potvrdenie, môj názor je taký že je to riadna sprostosť, ale čo už)...
chcem sa len tak zo zvedavosti spýtať, či je to tak aj v ČR?
zostali mi nejaké náhradné diely ako štartér, alternátor, rozdelovač a podarilo sa mi dokonca aj odmontovať LPG zariadenie, takže ak by mal niekto záujem, stačí sa ozvať...
|
6.11.10, 14:58 |
|
|
Milan Koukal
|
jo u nás se taky musí doložit doklad o ekologické likvidaci ale jsou řešení jak to obejit
|
20.11.10, 19:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Milan Koukal píše: jo u nás se taky musí doložit doklad o ekologické likvidaci ale jsou řešení jak to obejit
slyšel jsem že i ve veselí nad moravou změkli že chtějí fotku o jiném využití, předtím jiná možnost než doklad o likvidaci nebyla
každopídně nejlepí systém je nechat žádost a odejít pak s tebou musí komunikovat zákon nikoliv pindy jednoho úředníka,
slovensko jen lituji tam ti dají benga pocítit kdo je pánem miloš
|
21.11.10, 13:04 |
|
|
|