Autor |
Zpráva |
Radinas
|
vyfuk
cus lidi co rikate na tenhle namet vyfukovyho systemu popripade odbornici by mi mohly pomoct jestly v tlumici bude dobrej tah jde spis o kw ne o vzhled nebo zvuk dik za prizpevky
http://img141.imageshack.us/img141/417/ ... temby2.jpg
|
10.4.07, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Tak tohle ti šlapat nebudem z toho nákresu jsem pochopil že chceš vyvézt dva a dva válce do tlumičů - to je jedna špatná věc a druhá je ta že nemáš obě větve stejně dlouhý.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.4.07, 11:01 |
|
|
Radinas
|
Kristensen píše: Tak tohle ti šlapat nebudem z toho nákresu jsem pochopil že chceš vyvézt dva a dva válce do tlumičů - to je jedna špatná věc a druhá je ta že nemáš obě větve stejně dlouhý.
to je jedno na dylce nezalezi to mas jako s vodou v hadicych a jakej je problem v rozvodu svodu jestly je spojim v tlumici a nebo je povedu zvlast dyt se budou roztahovat stejne v tlumici a toje uz u konce prave si myslim ze kdyz svody trochu prodlouzim a v tlumici nebudou pricky bude lepsi tah pro spaliny tedy si myslim aspon logicky by to tak mohlo slapat
|
10.4.07, 12:56 |
|
|
PetrVTR
|
Radinas píše: Kristensen píše: Tak tohle ti šlapat nebudem z toho nákresu jsem pochopil že chceš vyvézt dva a dva válce do tlumičů - to je jedna špatná věc a druhá je ta že nemáš obě větve stejně dlouhý. to je jedno na dylce nezalezi to mas jako s vodou v hadicych a jakej je problem v rozvodu svodu jestly je spojim v tlumici a nebo je povedu zvlast dyt se budou roztahovat stejne v tlumici a toje uz u konce prave si myslim ze kdyz svody trochu prodlouzim a v tlumici nebudou pricky bude lepsi tah pro spaliny tedy si myslim aspon logicky by to tak mohlo slapat
No a ja si doted naivne myslel, ze pri ladeni vyfuku na nicem nezalezi vic nez na delce svodu . A jeste bych ji blbec pocital z doby otevreni vyfuku pri pozadovanych otackach motoru a rychlosti zvuku ve spalinach. A vono je to zatim jako voda v hadici )
|
10.4.07, 13:31 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
No a ja si doted naivne myslel, ze pri ladeni vyfuku na nicem nezalezi vic nez na delce svodu . A jeste bych ji blbec pocital z doby otevreni vyfuku pri pozadovanych otackach motoru a rychlosti zvuku ve spalinach. A vono je to zatim jako voda v hadici )[/quote]
to vis, vyfukaři sou tlupa blbcu... na poradnej lauf Ti staci instalater
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.4.07, 13:39 |
|
|
DRYVER
|
Taky si myslim ze je dulezity mit ty svody stejne dlouhy... Ale pokud mas jiny nazor tak to zkus vyrobit a pak se snama o zazitcich muzes podelit - Radi te vyslechnem
|
10.4.07, 13:47 |
|
|
Radinas
|
DRYVER píše: Taky si myslim ze je dulezity mit ty svody stejne dlouhy... Ale pokud mas jiny nazor tak to zkus vyrobit a pak se snama o zazitcich muzes podelit - Radi te vyslechnem
jasne asi jo to my taky leze na nervy ze jsou oba jinak dlouhy ale kamos me utvrzoval v tom ze na to nema vliv tak nevim
jak se to resi u radovejch motoru takhle vzadu co pricnak ten ma taky oba svody stejne dlouhy
|
10.4.07, 13:53 |
|
|
DRYVER
|
Radinas píše: DRYVER píše: Taky si myslim ze je dulezity mit ty svody stejne dlouhy... Ale pokud mas jiny nazor tak to zkus vyrobit a pak se snama o zazitcich muzes podelit - Radi te vyslechnem jasne asi jo to my taky leze na nervy ze jsou oba jinak dlouhy ale kamos me utvrzoval v tom ze na to nema vliv tak nevim jak se to resi u radovejch motoru takhle vzadu co pricnak ten ma taky oba svody stejne dlouhy
sice to vypada ze ma oba svody jinak dlouhy ale urcite je to nejak krouceny a kdybys to pocital tak ti vyjde ze jsou oba stejny
|
10.4.07, 13:56 |
|
|
Radinas
|
DRYVER píše: Radinas píše: DRYVER píše: Taky si myslim ze je dulezity mit ty svody stejne dlouhy... Ale pokud mas jiny nazor tak to zkus vyrobit a pak se snama o zazitcich muzes podelit - Radi te vyslechnem jasne asi jo to my taky leze na nervy ze jsou oba jinak dlouhy ale kamos me utvrzoval v tom ze na to nema vliv tak nevim jak se to resi u radovejch motoru takhle vzadu co pricnak ten ma taky oba svody stejne dlouhy sice to vypada ze ma oba svody jinak dlouhy ale urcite je to nejak krouceny a kdybys to pocital tak ti vyjde ze jsou oba stejny
a co pravy uhly a lomeni vzdyt to musi branit spalinam a snizovat vykon nebo jaky jsou tady pravidla myslim jen vykonove
|
10.4.07, 14:43 |
|
|
Jerry
|
na dylce si myslim ze bude zalezet ale to se da udelat aby byly stejny a ty ohyby kdyz budou plynuly, tak by na to nemeli mit nejakej extra vliv
|
10.4.07, 17:21 |
|
|
Kristensen
|
Radinas píše: DRYVER píše: Taky si myslim ze je dulezity mit ty svody stejne dlouhy... Ale pokud mas jiny nazor tak to zkus vyrobit a pak se snama o zazitcich muzes podelit - Radi te vyslechnem jasne asi jo to my taky leze na nervy ze jsou oba jinak dlouhy ale kamos me utvrzoval v tom ze na to nema vliv tak nevim jak se to resi u radovejch motoru takhle vzadu co pricnak ten ma taky oba svody stejne dlouhy
Tak takovýho kamaráda bych kopnul do pr*de*le, vždycky záleželo na délce svodu, dokážou dělat divy z krouťákem proto se taky dělaj příčáky protože tím znatelně prodloužíš svod a zlepšíš průběh a někdy i hodnotu kroutícího momentu, to co jsi namaloval bude fungovat na výkonu ale obráceným směrem, směrem dolu. Kdo má svody od hlavy a napojený na příčák ví o čem mluvím. To auto se absolutně změní a hlavně musej bejt všechny trubky co nejlépe stejně dlouhý, výslednej efekt je kolikrát až neuvěřitelnej.
|
10.4.07, 17:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
http://www.tuning.cz/skoda120/knihy/05_ ... yskoda.pdf tady se o tom pise ...
Ja bych mel dotaz na znalce : kdyz budu davat do auta favo motor, tak budu nucen predelavat vyfuk Tudiz bych si ho svaril komplet z nerezu aby vydrzel dozivotne. Otazkou je, jestli ma cenu nejak laborovat se samotnym tlumicem, asi bych delal obyc vyfuk, ne pricnak Treba jestli mam nejak prodlouzit svody (nejak je tam omotat) nebo uprava prepazek v tlumici. Vychazel bych ze seriovky
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.4.07, 17:42 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: http://www.tuning.cz/skoda120/knihy/05_sportovniupravyskoda.pdf tady se o tom pise ... Ja bych mel dotaz na znalce : kdyz budu davat do auta favo motor, tak budu nucen predelavat vyfuk Tudiz bych si ho svaril komplet z nerezu aby vydrzel dozivotne. Otazkou je, jestli ma cenu nejak laborovat se samotnym tlumicem, asi bych delal obyc vyfuk, ne pricnak Treba jestli mam nejak prodlouzit svody (nejak je tam omotat) nebo uprava prepazek v tlumici. Vychazel bych ze seriovky
Hlavně větší průměr trubek než má 120, a s těma přepážkama je to taky napováženou, já bych to viděl na střední tlumič z nějakýho auta, většinou jsou totiž průchozí bez přepážek.
|
10.4.07, 19:07 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pockej preci to nemuzu mit 100% pruchozi
Taky me to napadlo ... ale zas na druhou stranu udelat vlastni vyfuk z nerezu je lepci, vydrzi Neco sem slysel ze se ma vyndat jedna z prepazek v origo tlumici. A nevedel bys (bo i dalsi ...) jak udelat lepci zvuk? Jako takovej plechovej, ne brumlak. Neco jako to bawon v NFSMW, znate-li
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.4.07, 19:12 |
|
|
Radinas
|
Kristensen píše: Matthes píše: http://www.tuning.cz/skoda120/knihy/05_sportovniupravyskoda.pdf tady se o tom pise ... Ja bych mel dotaz na znalce : kdyz budu davat do auta favo motor, tak budu nucen predelavat vyfuk Tudiz bych si ho svaril komplet z nerezu aby vydrzel dozivotne. Otazkou je, jestli ma cenu nejak laborovat se samotnym tlumicem, asi bych delal obyc vyfuk, ne pricnak Treba jestli mam nejak prodlouzit svody (nejak je tam omotat) nebo uprava prepazek v tlumici. Vychazel bych ze seriovky Hlavně větší průměr trubek než má 120, a s těma přepážkama je to taky napováženou, já bych to viděl na střední tlumič z nějakýho auta, většinou jsou totiž průchozí bez přepážek.
tedy az naty jinak dlohy svody dobry tedy kdyby byly ty svody stejne dlouhy bude to v poho tak bych musel prodlouzit to druhy rameno mno to je parada tak ted nevim co stim to uz muzu vyfuky hodit pred zadni kola k prahum nebo zkusit pricnak
|
11.4.07, 13:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|