|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Sender
|
BRC jednotka MY07
Zdrav9m,
rozumí někdo peogramování jednotky BRC MY07 softem plug&drive?
Při malejch otáčkách to má chudou směs(LPG) a při vyšších naopak bohatou.Chtělo by to při malejch trošku přidat.
(potřeboval bych poradit jak na to)
|
5.11.10, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Autogas Strakonice nebo nějakej jejich partner
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.11.10, 19:51 |
|
|
Sender
|
což o to.
Já si to představuju tak,že bych si přidal sám.Původní nastavení ŘJ mám zazálohovaný.V současnou dobu s tím programem nejsem ještě moc seznámenej....
|
5.11.10, 19:57 |
|
|
Sender
|
Fakt nikdo nic ? Tak mi připadá,že garážový ladiči BRC jsou pouze poláci.
Nějakej polák dal na net svoje nastavení : http://obrazki.elektroda.net/51_1286637871.jpg
Má nějakou souvislost mezi sebou RPM a MAP ?
|
6.11.10, 12:47 |
|
|
darklord
|
RPM su otacky a MAP je cidlo tlaku vzduchu v sacom potrubi. (manifold absolute pressure sensor)
tak uvazuj ako to cca spolu suvisi...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.11.10, 13:02 |
|
|
Sender
|
MAP je mapa s hodnotama v milisekundách ? Vstřikovač se otevře na dobu v tabulce MAP při otáčkách v tabulce RPM ?
|
6.11.10, 13:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
map nemá nic společnýho s mapou, je to snímač kterej měří množství nasátýho vzduchu (teplotu a podtlak v sání) a podle toho jednotka dopočítává kolik vstřikovat paliva
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.11.10, 13:41 |
|
|
Sender
|
|
6.11.10, 13:52 |
|
|
darklord
|
a preklad by nebol? taketo slova mi pisala klavesnica posledne ked som ju oblial polievkou
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.11.10, 13:53 |
|
|
Sender
|
|
6.11.10, 14:18 |
|
|
Sender
|
Jak to tak vypadá,tak u nás se tím málo kdo zabejvá.V polsku celkem jo,ale s ruskem se to nedá srovnávat.Tam je všechno. Vyčetl jsem vše co jsem potřeboval věděi ,dokonce i to co nepotřebuju.
|
12.11.10, 15:01 |
|
|
ventYl
|
dovolim si strelit od boka (nikdy som LPG neservisoval, ani nehackoval):
RPM su otacky, MAP je udaj , ktory by mal byt na MAP senzore pri behu na prazdno na tych otackach (nezatazeny motor, nezaradeny kvalt).
ak sa motor roztoci, resp. je pod zatazou, pri nejakych otackach si bere viac vzduchu, tak klesa tlak pod klapkou a RJ LPG vie, ze treba trocha pribit po vstrekovacoch...
cize zdvihnutim toho cisla by sa mala zmes v danych otackach obohatit a znizenim cisla ochudobnit...
ale je to len moj dohad a ako taky ho aj treba brat, bez zaruky
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.11.10, 15:17 |
|
|
Sender
|
no,ono je to tak -ten program mě nepustí dál.protože potřebuje mít připojenej MAP sensor, má mít rozsah 0-2.5 bar.Origo je dost drahej,nešlo by to nščím nahradit ?
|
13.11.10, 15:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|