Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: Vyhřívaný potah
hans daji se sehnat samotný dečky který si dáš do svojí sedačky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
4.1.11, 18:25
Reklama
Reklama
Kachnis
Moderátor
jen co budu mit blututpicovinku, Ti to vyfotim, je to jasny
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
4.1.11, 21:56
Sotek
když jsem měl fáčko tak jsem koupil asi 2 tyto dečky, výdrž tak pár měsíců ( a to jsem mušší váha ) hřálo to celkem krásně, jak rychle to už si nepamatuju ale už bych to nikdy nekoupil... + mi to párkrát vybilo baterku jelikož jsem to zapomněl vytáhnout ze zapalovače
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
6.1.11, 16:00
novomi
Změřil jsem, že ten potah odebírá 3,7 A na rychlý režim, na pomalý 2,7 A. Moc to teda nežere, zatím funguje, celkem i rychle, jsem spokojen .
Kachnis: Vyfotíš mi tu zástrčku v nosníku sedačky prosím ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 návštevníků