felda 1,3i 50Kw nestartuje
Autor |
Zpráva |
p.o.w.e.r.o.n
|
Re: felda 1,3i 50Kw nestartuje
a to čidlo naleznu kde? a hlavně jak vypadá?
_________________ škoda rapid 130-motor favo
|
14.1.11, 09:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
hned na začátku psal, že čidlo kliky měnil, navíc fábka má ještě čidlo na vačce, takže motor nastartuje, ale jede blbě, zato feldu to úplně znehybní. Když to chcípne za jízdy, jde to hezky poznat, že spadne otáčkoměr na nulu i když motor se točí jak auto jede setrvačností... čidlo kliky je vedle motoru na převodovce nad setrvákem takovej zvenku černej a zevnitř kovovej čudl s 3-pin konektorem.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
14.1.11, 09:21 |
|
|
xXxTRA
|
kdyz stojis pred autem, tak na rozdelovaci kabel co je pripojen nejdale od tebe jde na prvni valec, ten co je nejblize k tobe jde na ctvrty valec, dale levy je na druhy valec a pravy na trti valec
_________________ Felicia 1.?
|
14.1.11, 09:29 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
mno tak to je zárověn to čidlo otáček,tak to už je měněný...to jsem netušil,každej tomu říká jinak
|
14.1.11, 09:30 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
xXxTRA píše: kdyz stojis pred autem, tak na rozdelovaci kabel co je pripojen nejdale od tebe jde na prvni valec, ten co je nejblize k tobe jde na ctvrty valec, dale levy je na druhy valec a pravy na trti valec Díky,půjdu se na to podívat rovnou ted,a jsitím to
|
14.1.11, 09:30 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
Tak i ty kabely jsou správně zapojený,tak pak už zbývá fakt jen ten palec ... pak už je to zvláštní,,
|
14.1.11, 10:03 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
tak jsem lidi teda vyměnil i ten palec,a už to má snahu chytit,občas to jakoby naskočí s divným slabím zvukem a po chvíly chcípne,nebo vyšlehne plamen ze sání,jeden známej mi říkal že je to předstihem,je to možný?a hlavně je možný že se rozhodil z ničeho nic,jen kvůly tomu že nejezdilo?
|
14.1.11, 23:05 |
|
|
kwiko
|
tie kable si skontroluj podla nejakej fotky... napr:
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
15.1.11, 09:54 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
I podle tý fotky mi souhlasej,je to přesně jak psal i xXxTRA
|
15.1.11, 10:20 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
tak lidi,díky za rady,auto se už rozběhlo,měl jsem moc utaženou trisku,takže mi to nepouštělo moc paliva a pálilo se v tom sání,a znovu jsem musel vyčistit čilo otáček,bylo nějaký zanesený,ale ted už to jede zase tak jak má..diky kluci
|
15.1.11, 18:07 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
tak mám ještě jednu otázku,auto sice startuje,ale když jsem sním dneska vyjel tak jsem zjistíl že pořád škube,je možný že se to nějak rozštelovalo?nebo může to být tím,že tam nemám hadici na ohřev vzduchu ?jestli to může mít nějaký vliv?diky
|
17.1.11, 23:18 |
|
|
dejwwwik
|
zdravim... stalo se mi dnes to samo jedu jedu a najednou zblebt a zdech a uz nechytl, chci se zeptat kde se da utahnout nebo povolit ten vstrikovac jak jsi to mel utahle? predem diky
|
22.1.11, 23:20 |
|
|
p.o.w.e.r.o.n
|
mno já to měl moc utažený,že mi to nešlo ani povolit ...a jinak to je,když sundáš Filtrbox,tak je tam takový mosazný kolečko na 3 Torx-šroubkách,a povolil jsem je a utahl jen zlehka
|
22.1.11, 23:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|