|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Re: nestartuje ked prsi
Fuuu, ale ako môžu byť koncovky káblov zoxidované po 5 mesiacoch ??
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.1.11, 08:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
To mi jaksi taky zůstává záhadou
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
15.1.11, 08:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dodo2010 píše: POMOC ked prsi tak nechce nastartovat toci toci a nic nove sviecky aj kabely aj spinaci skrinka vcera som ho nakopol a ked dnes prsalo vzdy to iste dokola a sviecky hadzu iskru když prší tak moje ovce taky nejdou ven asi to má nějaký sůvis miloš
|
15.1.11, 09:06 |
|
|
di3go
|
tiez mi raz v jeden dazdivy vecer prestalo ist facko po nechcenom prejazde velkej mlaky.... prisiel znamy, otrel viecko a slo dalej ... len to treba poriadne otriet
_________________ Skoda Favorit 135 ,white, code name FAFO-ex 5 rokov v sluzbe Felicia Combi 98
|
15.1.11, 09:50 |
|
|
CROWACK
|
ferrari píše: Fuuu, ale ako môžu byť koncovky káblov zoxidované po 5 mesiacoch ?? bud extremni podminky (treba chybejici dekle pod motorem a imrvere sprcha od kola) nebo spatnej material...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
15.1.11, 11:28 |
|
|
dodo2010
|
ok uz som ho nastartoval ale ked som isiel na nim tak mi zrazu zdochol a uz nechce naskocit tesne pred tim ked mi zdochol tak som pocul relatko jek klepocalo prestalo asi o 5 minut zdochol co myslite nebute to skrinma s poistkami prosim vas dajde radu lebo uz neviem co stim a este co stoji ta skrinka s poistkami
|
15.1.11, 17:39 |
|
|
dodo2010
|
na cievku mi ide prud s konektoru plusoveho12.12 alebo tak nejak ale s minusoveho mi ide 0.25
|
15.1.11, 17:41 |
|
|
john simple
|
vytři do sucha víčko rozdělovače a cívku jak furt nepude, zkus kámoše a tažné lano. mám v rapidu favorit engine a ted mi to delalo to samé, pomohlo až lano
|
16.1.11, 21:32 |
|
|
dodo2010
|
bol som dnes o autoelektrikara no ten pripustil ze to je poistkova skrimka ale bude to aj cievka v rozdelovacy ze ked toci a cievvka nehadze iskru ale ide elektrina na pluska do cievky tak odysla cievka vrozdelovacy ze cena za preletovanie stoji 20E ale nova stoji 60E tolko stoji v mototechne .dufam ze to opravy ze to nebude zase nieco ine.CHALANI KED MAM V BATERKE NAMIESTO 12V TAM JE 8V JA SA PYTAM LEBO MI UZ ANI NETOCI [color=#FF4040][/color]
|
17.1.11, 19:20 |
|
|
CROWACK
|
Ty dodo, poslyš. Nebylo by namístě dodržovat větnou stavbu, interpunkci a podobné náležitosti tvého jazyka? Občas mu přestávám rozumět. Pokud je na baterii 8V tak je přinejlepším vybitá. Když ji nabiješ, mělo by tam být více než 12V, tedy třeba 12,5V a podobně. Pokud by byla špatná, poznáš to tak, že při startování na ní poklesne napětí pod cca 7V.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.1.11, 20:28 |
|
|
dodo2010
|
dik asi skapala navzdy
|
18.1.11, 20:32 |
|