|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: Central Fanous
mám origo centrál Brano, s RJ pre Uni servá to nešlo dobre..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.1.11, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
No tak pak je to třeba asi vyzkoušet...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.1.11, 19:22 |
|
|
michalkatka
|
ono na tej RJ sa malo dať aj prepnúť na pneumatické servá ( ale to som na mojej neskúšal ), tam by mala dávať dlhšie impulzy takže to treba vyskúšať. ja som mal origo k dispozícii tak som ju tam šupol a hotovo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.1.11, 19:24 |
|
|
varok
|
Já mám taky origo centrál zn. Brano a napojené na jednotku DO od Jablotronu. Nemám problém, vše funguje jak má. Jak jsem kdysy psal, tak Michale: Není to tak. Ta má jednotka od Jablotronu, má možnost přepnutí na elektrické serva nebo pneumatický systém. U pneumatického je to jasné. U elektrického se navíc dá dát více režimů. 1. Krátký jeden impulz 2. Dva krátké impulzy 3. Jeden prodloužený impulz, ten se prý může zapnout jen když jsou serva napojené přes svoji jednotku. Ta má od Jablotronu totiž umožňuje, buď zapojit serva rovnou, nebo zapojit na jednotku od serv zvlášť, a používat ji jen jako DO s alarmem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.1.11, 14:05 |
|
|
|