Jde u favorita přehodit motor, bez demontáže převodovky?
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jde u favorita přehodit motor, bez demontáže převodovky?
já todneska dělal že jsem nevytahoval poloosy nechal jsem je viset ani kola jsem nedával dolu, jen vyrazil čepy věděljsem že pudou dával jsem je nedávno nové, v klídku za hodinku byl agregít před autem, jedenomu blbovi uletělo víčko na ventildeklu, vystříkal časem olej a zadřel šálek, nakonec šrouby u ojnice pukly a ojjnice vyletěla ven miloš
|
20.1.11, 19:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Nemas fotku?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
21.1.11, 12:30 |
|
|
john simple
|
no to víčko nějak nedořešili, mě tam sedí uplně volně, jednou jsem ho už ztratil, naštěstí bylo tam, odkud jsem vyjel
|
21.1.11, 12:32 |
|
|
fatal
rejpal
|
Víčko u Fav i Fel jsem už řešil, stačí sundat gumu, vyčistit tu rýhu kam guma patří, namotat tam cca půl metru izolačky střihnuté na poloviční šířku, vrátit gumu zpět a víčko nevypadne i kdybys chtěl.
|
21.1.11, 12:35 |
|
|
john simple
|
no nevím, jestli tam vůbec nějaka guma je
|
21.1.11, 14:10 |
|
|
Nepér
|
Ono stačí to těsnění po dvaceti letech vyměnit...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
21.1.11, 14:14 |
|
|
Bukaj
|
fatal píše: Víčko u Fav i Fel jsem už řešil, stačí sundat gumu, vyčistit tu rýhu kam guma patří, namotat tam cca půl metru izolačky střihnuté na poloviční šířku, vrátit gumu zpět a víčko nevypadne i kdybys chtěl. Takto jsem to vyřešil u Dacie, a tam jsou ta těsnění dokonce dvě pod sebou a stejně mi to vypadlo - naštěstí se víčko zachytilo na převodovce a olej nevystříkal - bylo mi divný, že je nějak cejtit olej v kabině... Proč výrobci aut zanevřeli na bajonety? Aby se k nim mohli po deseti letech zase vrátit
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
21.1.11, 14:18 |
|
|
Capricorn
|
Taky jsem to víčko měl volnější. A jak napsal Nepér stačilo jen vyměnit jeho těsnění za 10 Kč.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
21.1.11, 14:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|