Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 koupě oktávky 1.6 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: koupě oktávky 1.6
nalevo klavesnice 3 tlacitko od spoda je CapsLock ;)

23.1.11, 18:40
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ano, teď už nebude muset pořád držet Shift. :D

23.1.11, 20:31

:lol:

23.1.11, 23:37
Mistr mechanik

Sadra17 píše:
slovacek.milos píše:
v čem typ mmotoru AEE je stejný, pokud je jiný blok musí být i jiný typ miloš :wink:

maji jiný příruby na převodovky, na Dieselpower byli fotky

už si někdy motoval převodovku z 1.6? feldy? jestli jo tak bys zjistil že je tam mezipříruba, převodovka z feldy na AEE motor taky nepasuje, převodovka je namontovaná na mezipřírubě miloš

24.1.11, 11:38

asi bude mat pravdu Miloš,
ale na prvy pohlad su bloky ROZDIELNE... :)
Obrázek :wink:

24.1.11, 12:24
Mistr mechanik

tak to je pěkná blbost stejný typ a rozdílný blok to vymyslel pěkný blb miloš

24.1.11, 16:23

Jsem za jedno s jlosem...tezko bude mit nekdo stejny kod a jiny blok...to nekdo prerazil..nebo je to cely nejaka kokotina

a jeste k te 1.6...nevim proc ji zatracujete, ja sem jel ve dvou a je to docela zive...motor ma i slusny spodek a to me se osobne libi....to je tak jak tu nekdo pise ze nikdy nebrat fabii SDi...mam ji rok a jel sem i cestu Anglie CR a zpet a to se spotrebou 4.5l/100Km....a po dalnici sem mazal 150 jak prd nalozenej po strechu :lol:

24.1.11, 20:23
Profil ICQ

hosi asi Vas sklamem ale budu rozdielne, aj ETKA rozlisuje 1,6AEE pre Feliciu a Octaviu

blok Octavia AEE cislo ETKA: 030 103 101BL
blok Felicia AEE cislo ETKA : 032 103 101C

:D

24.1.11, 20:45
Metal (urg)

Jiri píše:
Jsem za jedno s jlosem...tezko bude mit nekdo stejny kod a jiny blok...to nekdo prerazil..nebo je to cely nejaka kokotina

a jeste k te 1.6...nevim proc ji zatracujete, ja sem jel ve dvou a je to docela zive...motor ma i slusny spodek a to me se osobne libi....to je tak jak tu nekdo pise ze nikdy nebrat fabii SDi...mam ji rok a jel sem i cestu Anglie CR a zpet a to se spotrebou 4.5l/100Km....a po dalnici sem mazal 150 jak prd nalozenej po strechu :lol:

Mnojo, holt, hodně lidí (bohužel i tady) potřebuje lehce neřízenou střelu silnice -> hřbitov. Kvůli ušetřeným 5 minutám na 500 km trase a asi trošku taky egu. Už sem to napsat musel...
Pohybuju se na cestách už přes deset let, něco sem najel v nejrůznějších autech,jo je fajn mít nějaký koník navíc, ale když tam není, tak holt za tím kamionem pojedu o půl minuty déle, než bude větší rovinka na předjetí...
Kvaltování pouze hovadům sluší (a to řekl Komenský a těma hovadama tehdy nemyslel nic rodu lidského...teď by to možná řekl jinak).
Já mít kačky na takovou oktávku,tak ji beru,klidně 55kW. Stejně na cestách kde jezdím, je povolených nejvíc 130 a to jede i zelená, natož tak o 25 let novější auto...

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

24.1.11, 21:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Jenže to je Ondro strašná nuda, auto co ničím neohromí.. k čemu je dobré? Ta 1.6 AEE prostě není dobrý motor, chceš jet 130? Ano, pojede, dál se však nic nekoná. A 130 v hodině od octavie čeká každý...

Smutně vzpomínám na Červenou, pokud jsem chtěl, zahnala ručičku rychloměru za stupnici a letěla vpřed :D Byl to vždycky snad ten nejlepší pocit co sem v životě poznal, kdo tohle od zašlé škodovky čekal? Nechci aby to vyznělo nesebekriticky, měla svoje vady (kvůli jedné ji už nemám :( ) ale prostě ve chvílích, kdy fakt jela jsem věděl, že ta práce měla smysl, měl jsem radost ze života :D třebaže metu 200kmph jsem nepokořil.

S AEE mě jízda sice nevadí, ale rozhodně to nemá ty koule, co měla jízda s Červenou..
140GL rulezz!

24.1.11, 21:37
Metal (urg)

Ale dyť na našich cestách je povolených jenom 130 a to jenom na pár stech km dálnic, jinde je 90...
Tak naco něco, co jede 200 ? (jo, mám (zatím) motorku co těch 200 asi jede,takže chápu ty,co chtějí auto co jede taky 200 a víc,ale když v této rychlosti někoho sestřelím autem, je to dost rozdíl...takže z tohoto pohledu rychlosti nemám absolutně právo někoho moralizovat).

Chápu, cos chtěl říct, Šemiku a určitě se nechci hádat, ale zas není důvod ty papírově slabší auta zatracovat a všude o nich hlásit že jsou na ho**o.
Většina lidí má auto na jakž takž bezpečnou přepravu z bodu a do bodu b, já to už někdy taky tak beru, ač je to pro mě koníček, tak si myslím, že někomu, kdo najede 10 tkm ročně dost dobře poslouží i takováto oktávka,když už je to topic o oktávce.

Čím dál víc a s čím dál více najetými kilomtry si myslím, že když si chce někdo pořádně pohamtat po plynu ať jde na okruh,nebo na nějakou uzavřenou trať, to je jedne z důvodů,pro se nejspíš zbavím aj motorky,prostě cesty a kor naše nejsou na závodění...a čím silnější auto, tím je třeba silnější vůle abych po tom plynu nešlapal jak divý...

P.S.: a svoju jedinou pokutu za rychlost sem nedostal ve firmním superbu, ale ve vychrochtané firemní fabii HTP, taky těch 110 jela :lol: kde neměla :lol:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

24.1.11, 22:02

já třeba nepotřebu jet 200 ale potřebuju mít jistotu že když budu třeba do kopce předjíždět s plně naloženym vozem nákladák s přívěsem že ho předjedu a ne že se v půlce budu muset začít modlit kvůli nedostatku výkonu zvláště když se v protisměru nenadále oběví šílený motorkář či jinej blázen 8)

24.1.11, 22:17

vsak ano...silnejsi auto je vzdy lepsi...me se taky lepe jezdilo s jaguarem co ma 220koni...nez ted s fabkou...ale proc budeme o slabsich autech rikat ze jsou na...vite co...holt si musime pockat...ale kdo si pocka ten se docka..tak proc hned ze octavka je na nic jen proto ze ma jen 55kw

24.1.11, 22:20
Profil ICQ
Metal (urg)

souhlasím s Jiřím. Problém není v autech ale lidech holt. Možná jen to jsem chtěl říct v záplavě slov...
Ne vždy je slabší auto brzdou provozu a ne vždy je silný bourák postrachem silnic...tak snad tohoto se taky jednou dočkáme :wink:

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

24.1.11, 22:32

p.s. píše:
já třeba nepotřebu jet 200 ale potřebuju mít jistotu že když budu třeba do kopce předjíždět s plně naloženym vozem nákladák s přívěsem že ho předjedu a ne že se v půlce budu muset začít modlit kvůli nedostatku výkonu zvláště když se v protisměru nenadále oběví šílený motorkář či jinej blázen 8)

jenomže pokud by ti ´došel výkon´, tak to není chyba slabýho auta, ale tvoje, protože se pouštíš kam nemáš...

Ondro máš pravdu, taky nějak nerozumím honění výkonu a na těch motorkách už vůbec ne.

24.1.11, 22:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 92 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další