Autor |
Zpráva |
fandax17
|
Re: Odhlučnění interiéru
mě se dost líbí tohle http://www.prohifi.cz/tlumici-material/sinus-live-akusticka-pena-ans#na rozdíl od miralonu je tohle přímo určené na odhlučnění. odolné proti vlhkosti. třeba nacpat pod tapec dveří by to podle mě šlo... a je to levný.
_________________ Škoda Forman LXi r.v.94
|
24.1.11, 23:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
to je lacné 40 x 90 cm za 80czk
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.1.11, 08:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
odkdy je molitan odolnej proti vlhkosti ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.1.11, 12:25 |
|
|
kwiko
|
No molitanu voda nevadi (pokial sa tam nenanominuju bakterie), ale mokry molitan samozrejme auto nepotesi, lebo do auta nepatri...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
25.1.11, 13:20 |
|
|
fandax17
|
jo, laciný se mi to zdá. rozhodně to nebude nacuclý vodou jako hadr, v tomhle bude lepší mirelon navíc... zrovna pod tapec mi rozhodně neteče. možná okolo těsnění okna, ale to se na tapec nedostane
|
25.1.11, 19:04 |
|
|
Juráš
|
No ono nejde tak o vodu přímo, spíš o vzdušnou vlhkost. Ta v autě je. Proto se třeba mlží okna. Pravdou ale je i to, že třeba sololit na dveřích škodovek je podlepený molitanem. Já osobně mám miralon a sem spokojený. Molitan má ještě jednu vadu na kráse a to tu, že stárne a drolí se. A ten sajrajt je pak všude. Miralon se používá jako zvuková a tepelná izolace. V některých případech i jako izolace proti vlhku. Vodu nesaje. Dá se bez problému lepit i řezat. Hluk v autě se snížil o poznání. Na podzim sem mazal zámky a jak sem ho tam kdysi dal tak tam je. Jestli teda můžu radit, přikláním se k tomu miralonu. Jura
|
26.1.11, 11:10 |
|
|
fandax17
|
Juráš: jo máš pravdu já ve Formanu trochu molitanu ve dveřích mám, v dolní části. a nedrolí se ani po těch letech. takže ty jsi dal miralon jen do dveří a říkáš že se hluk snížil? mě by právě zajímalo co udělají ty dveře a "jen" mirelon. btw a čím jsi tam mirelon lepil?
|
30.1.11, 15:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Fandax17 > urcite nicim koupil celou roli a namackal ji tam takze ani neotevre okno
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.1.11, 15:31 |
|
|
davidmica
|
Ked sa mozem spitat aku hrubku si tam dal toho miralonu ja by som chcel tes nieco take dat do dveri
_________________ Felicia 1.3 mpi
|
18.9.14, 07:06 |
|
|
varok
|
Já teď taky řeším, co dát na nově udělanou podlahu na fáčku, místo toho původního. To origo vypadá opravdu jako klasická IPA, ale dá se prosím někde koupit IPA na metry? Všude co jsem se díval jen celé role. A viděl jsem zatím jen ty posypané pískem. Kde sehnat tu čistou?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.9.14, 16:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ted sem neco hledal na ebay a narazil sem na ty hlukove desky, a mozna i mnohem levnejc nez na CZ serverech
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.9.14, 16:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|