|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Problém s chlazením fel 1,9
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Danfox píše: slovacek.milos píše: jo zelený, jiný ne. ale máš tam čtyři piny a ty dva dávají stejnou hodnotu i u žlutého a modrého, jsou pro přístrojovku a pro řídící jednotku jsou rozdílné řádově o 100 ohmů miloš Takze cidlo je druhy a pokazde nove.....takze tim to nebude....jak se rozebere pristrojovka abych treba vymenil teplomer......
Tak pokud se chystáš ji rozebrat, tak než cokoliv uděláš, zatlač na ni v místě přibližně tam jak je zkrz sklo ten knoflik na nulování počitadla tak přímo pod ním do toho černýho plastu kolem budíků směrem dolu a ve stejném místě pod otáčkoměrem nebo hodinama, nevim co tam máš, jinak ulámeš takový držáčky a už pak celej panel nedosedá k tomu černýmu plastu kolem něj (kapličce) Jinak jestli do toho jdeš uplně poprvé tak to radši nech někomu kdo už to dělal a bedlivě mu koukej pod ruce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.4.07, 21:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Danfox
|
Kristensen píše: Danfox píše: slovacek.milos píše: jo zelený, jiný ne. ale máš tam čtyři piny a ty dva dávají stejnou hodnotu i u žlutého a modrého, jsou pro přístrojovku a pro řídící jednotku jsou rozdílné řádově o 100 ohmů miloš Takze cidlo je druhy a pokazde nove.....takze tim to nebude....jak se rozebere pristrojovka abych treba vymenil teplomer...... Tak pokud se chystáš ji rozebrat, tak než cokoliv uděláš, zatlač na ni v místě přibližně tam jak je zkrz sklo ten knoflik na nulování počitadla tak přímo pod ním do toho černýho plastu kolem budíků směrem dolu a ve stejném místě pod otáčkoměrem nebo hodinama, nevim co tam máš, jinak ulámeš takový držáčky a už pak celej panel nedosedá k tomu černýmu plastu kolem něj (kapličce) Jinak jestli do toho jdeš uplně poprvé tak to radši nech někomu kdo už to dělal a bedlivě mu koukej pod ruce.
Tak to jsem v pohode pri nehode se prave ty dva drzaky utrhly. je to ted prilepene silikonem.... jinak si nemyslim ze bych neco pohnojil... lakuju auta takze rezebirat umim jen jsem jeste nesundaval palubku ve Felde...
|
25.4.07, 20:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a když y držáčky ulámeš tak do těch gumiček dáš samořezky a navrtáš do přístrojovky, já jsem se jich už nalámal, nejlépe je sdělat volant a horní a spodní plast kolem pák, jinak je to kolikrát na chycení rapla miloš
|
25.4.07, 20:47 |
|
|
Danfox
|
slovacek.milos píše: a když y držáčky ulámeš tak do těch gumiček dáš samořezky a navrtáš do přístrojovky, já jsem se jich už nalámal, nejlépe je sdělat volant a horní a spodní plast kolem pák, jinak je to kolikrát na chycení rapla miloš
To je dobra rada budu vyndavat sedacky a koberce tak mi to snad pujde dobre.... uz se tesim na vikend......
|
25.4.07, 21:10 |
|
|
|