|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
salomen
|
Termostat Favo
Zdar.Mám trochu hokej v termostate na Favo.Vybral som ho ponoril do vriacej vody a mal by sa otvoriť nie??Neotvoril sa kúpil som druhý odskúšal to isté takže neviem či ho len neviem správne odskúšať alebo ako overím funkčnosť?Thanks.
|
24.4.07, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Termostat Favo
salomen píše: Zdar.Mám trochu hokej v termostate na Favo.Vybral som ho ponoril do vriacej vody a mal by sa otvoriť nie??Neotvoril sa kúpil som druhý odskúšal to isté takže neviem či ho len neviem správne odskúšať alebo ako overím funkčnosť?Thanks.
Jak jsi ho tam nechal dlouho? a hodil jsi ho přímo do vařicí nebo jsi ho nechal postupně ohřívat s vodou?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.4.07, 17:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: salomen píše: Zdar.Mám trochu hokej v termostate na Favo.Vybral som ho ponoril do vriacej vody a mal by sa otvoriť nie??Neotvoril sa kúpil som druhý odskúšal to isté takže neviem či ho len neviem správne odskúšať alebo ako overím funkčnosť?Thanks. Jak jsi ho tam nechal dlouho? a hodil jsi ho přímo do vařicí nebo jsi ho nechal postupně ohřívat s vodou?
a taky si dej do té vody teploměr na zavařování zavařenin , jinak vriaca voda je široký pojem miloš
|
24.4.07, 19:03 |
|
|
michalkatka
|
ponor ho do studenej vody do hrnca a postav to na sporák, daj si k tomu teplomer na zaváraniny a zohrievaj....
hehe miloši, napísal som to isté čo ty.... iba v inom jazyku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.4.07, 19:29 |
|
|
salomen
|
Zovrel som vodu vylial do hrnca a ponoril asi na 5 minut celý termostat.Vyskúšam dnes pomaly ohrievať tu vodu a otvará sa niekde okolo 90 stupňov nie?
|
25.4.07, 06:54 |
|
|
Kristensen
|
salomen píše: Zovrel som vodu vylial do hrnca a ponoril asi na 5 minut celý termostat.Vyskúšam dnes pomaly ohrievať tu vodu a otvará sa niekde okolo 90 stupňov nie?
A jak tě napadlo ho hodit do vařicí vody? Mám dojem že tim jsi ho mohl taky zničit proto se neotevřel. Vždyť přece motor taky hřeje až třeba za 15 minut a ne že jen ho nastartuješ tak hned vaří voda. Musíš vždycky navozovat podmínky co nejpodobnější s provozem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.4.07, 08:16 |
|
|
Nepér
|
No, mě přestal termostat fungovat správně poté, co jsem si ho jednou preventivně uvařil v hrnci
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.4.07, 08:23 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
michalkatka píše: ponor ho do studenej vody do hrnca a postav to na sporák, daj si k tomu teplomer na zaváraniny a zohrievaj.... hehe miloši, napísal som to isté čo ty.... iba v inom jazyku...
Hihi.. nejsi ty diplomovany prekladatel CZ/SK?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.4.07, 11:24 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nepér píše: No, mě přestal termostat fungovat správně poté, co jsem si ho jednou preventivně uvařil v hrnci
Tak to uz byl poskozenej, jenom si ho dorazil.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.4.07, 11:24 |
|
|
salomen
|
N tak hold musím kúpiť ďalší.
|
25.4.07, 14:09 |
|
|