|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jartoo
|
OI klic + central na DO
cus vsem, ja jsem ted koupil od kamarada auto, mam k tomu jen jeden klic. Dvere predni mam oboje bez zamku,jsou vyndany a diry zaslepeny. Klic je s imo, svetlem-dioda, a na central, alarm mam nejakej obyc ovladac. Nevim jak poznam, jestli neco plovouciho,ale je to dost lacinej plastovej pruhlednej obal, na malou baterii ( cca neco jako do fotaku, zmensenina klasiky tuzkovky ). Je problem udelat tenhle klic, nejlepe do vystrelovaku, s ovladanim i na tu dalku, uz jen proto abych mel klice dva. a ne dve veci ( klic + prave to ovladani na central) Jinak co si myslite, nemit ty zamky ve dverich?
Osobne jsem to jako nevyhodu bral,kdyz jsem se snazil nedavno otevrit dvere a nejakym nedopatrenim mi po otevreni centralem ( i koliky vyskocili ze dveeri ) neslo po zabrani za kliku u ridice otevrit. Musel jsem pres spolujezdce. Docela na prd. Ne vzdy jezdim ve dvou:D
Kdo je schopnej to udelat, za kolik, diky za tipy ( nevim jestli to jde vubec ) J.
|
29.1.11, 16:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: OI klic + central na DO
hoď foto klíče... takhle to nejde vůbec říct
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
29.1.11, 16:17 |
|
|
jartoo
|
to je ten typ klice, ne primo muj identicky
|
29.1.11, 17:19 |
|
|
žděba
|
DO na centrál může být buď Meta - originální příslušenství Škoda nebo nějaká jiná zančka, třeba by se to nechalo poznat podle ovladače. Předělat klíč na vystřelovák s DO jde, buď origo klíč s DO, ale to se musí vyměnit i komfortka = celkem drahá sranda nebo China vystřelovák www.rakso.cz ten má jednotku DO zvlášť, nemusí se měnit komfortka. Podívej se na http://www.skodahome.cz/ nebo http://www.skodaoctavia.cz je toho tam o tom celkem dost napsáno
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
29.1.11, 18:48 |
|
|
jartoo
|
myslim ze je ovladac, zcela jiste uz prehranej na nejaky neznackovy, neorigo ovladac..je to opravdu tuctovka ovladani. Nahodim obrazek,a na skoda foru jsem taky clen, optam se i tam. Asi jsem zvolil na dotaz spatny topic. at jinak jsem v obraze -- jak se da vysvetlit ta KOMFORTKA? Nasel jsem nejakou tabulku kodovani,ale netusim co je to vec.China by mi urcite stacila, chci mit hlavne vice nez jeden klic. diky za tipm, krome odkazu primo na stranku, nemas i primo topic, kde se to resi podrobneji? ale urcite se podiva uz te. THXX
|
29.1.11, 20:11 |
|
|
varok
|
Se nediv, že ti nikdo nepomůže, když píšeš jako neandrtálec! Jde o auto Octavia I. jestli jsem to správně pochopil. Ten klíč mívá uvnitř imobilizér, měly ti už i některé felicie. Je to prostě čip, který má nahraný určitý program, nebo jak to nazvat. U spínací skříňky bývá snímač, u feldy to je takový kroužek, u Octávky nevím. Ten klíček po zasunutí do spínačky a otočení pošle kod do ŘJ a ta odblokuje imobilizer. Viděl jsem i levné klíčenky k centrálu s vystřelovákem, ale nebyl v klíči ten imobilizér. Jestli půjde všechny tyhle věci zkombinovat nevím. Jedině asi koupit nějaký vystřelovací univeržální klíč na klíčence DO centrálu a nechat si přehrát ten kod v klíčku, nebo tak nějak.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.1.11, 10:31 |
|
|
CrazyMan
|
my jsme čip nalepili pod kroužek ale musí se vychytat poloha kdy to snímá a šlus... a kamarád može mít klíču třeba milion
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
30.1.11, 10:43 |
|
|
žděba
|
komfortka = komfortni jednotka ma na starosti komfortní funkce jako stahování oken, centrál a DO jsou 3 generace používaný v octávce: 2.genrace to máš asi ty = obyč bez DO pak 2.5genrace klasika klíč s DO a vstřelováky z prvních fábií (jiná frekvence) 3.generace klasika vystřelovák z octy ale není to jen vyměnit komfortku, ale všecho jde, záleží kolik do toho chceš pustit jinak google toho najde dost
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
30.1.11, 11:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pravdepodobne komfortku menit nechce ale spis nakonfigurovat ke stavajicimu NO NAME dalkovemu ovladani vystrelovaci klic
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.1.11, 11:06 |
|
|
jartoo
|
varok píše: Se nediv, že ti nikdo nepomůže, když píšeš jako neandrtálec! Jde o auto Octavia I. jestli jsem to správně pochopil. Ten klíč mívá uvnitř imobilizér, měly ti už i některé felicie. Je to prostě čip, který má nahraný určitý program, nebo jak to nazvat. U spínací skříňky bývá snímač, u feldy to je takový kroužek, u Octávky nevím. Ten klíček po zasunutí do spínačky a otočení pošle kod do ŘJ a ta odblokuje imobilizer. Viděl jsem i levné klíčenky k centrálu s vystřelovákem, ale nebyl v klíči ten imobilizér. Jestli půjde všechny tyhle věci zkombinovat nevím. Jedině asi koupit nějaký vystřelovací univeržální klíč na klíčence DO centrálu a nechat si přehrát ten kod v klíčku, nebo tak nějak. TO LUCAS : presnee tak, jen nakonfigurovat. Pokud by samo treba tresnikcka jako dovirani oken bylo zalezitosti - dat tam jednotku nejvonejsi s vymenou dalsich casti, kaslu na to. Ja bych si pral, jen ten klic funkcni vystrelovaci s DO. neandrtalec - bych to zase tak neprehnel,neznalej mozna. myslim ze je k pochopeni co bych chtel. Samozrejme vim co je immobilizer, ptal jsem se na KOMFORTKU, jestli to je RJ, tak uz mam o neco jasnejsi pohled na vec. Chtel bych to urcite zkombinovat do jednoho klice, a obratim se asi na firmu, ktera uz je vyse zminena. Protoze jsem mimo uplne z toho. SPravne jsi pochopil ze jde o OI, 1.9 tdi, 98rok. klic je tento, ovladani na obrazku taky je videt. Sorry za spatnou kvalitu, je to jen obyc mobilem pres mms. Auto navic nemam ted u sebe. Co vim za data, jen ze je na klici vytesan HHA kod.
|
30.1.11, 11:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fachá to trochu jinak, ten transporder snímá kroužek do řídící jednotky imobilizeru ta povolí v řj motoru start, jinak motor hned chcípne, řídící jednotka ima je v přístrojovce, po výměně přístrojovky nenastartuješ,
pokud si koupíš jiný klíč musíš zajít do škodovky aby ti řekli pin, nebo za někým kdo má vagtacho, imokiler, a pin vyčte, za pomocí postupi z visu vagem přizpůsobíš klíče na imo a pak na dálku,
nebo si kup zámky,v sadě s klíčema miloš
|
31.1.11, 07:43 |
|
|
jartoo
|
dik milos,tak vidim, zadna sranda, budu se muset obratit na znalce(to bych delal urcite i tak). Cenove ta koupe sady se zprovoznenim by vysla +- na kolik?
|
31.1.11, 09:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|