|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Dundee
|
Re: BMM 50kW
Ve čtvrtek jsem přivezl Fa, který má mít motor 135K (42 kW- karbec s neřízenym katalyzátorem) a lítá úplně neskutečně (z Holešovic kolem Bulovky nahoru 120 na pětku a ještě zrychloval, můj 40 kW BMM 100 na 4 a zpomaloval), dost záleží na tom, jak je motor "zajetej"....
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
29.1.11, 23:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
myslim si ze mas normalne 40Kw verzi....to ze to jede nebo nejede zalezi na stavu motoru, na kompresi, a taky treba jak se povede odlit vnitrek saciho potrubi, jak zrovna sedi na hlave na konkretnim motoru...jak tesni ventily..jak se povedlo vyfukove potrubi a kanaly v hlave......jak je zakarbonovan motor....stav svicek, stav celeho vyfuku.....a mohl bych pokracovat do nekonecna..skoncil bych u tlaku v pneumatikach
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
30.1.11, 00:47 |
|
|
buldozerxxx
|
osobne jsem mnel jednotku upravenou od spolecnosti cimbu na skode felicie 1.3mpi a jejich logo jsem na jednotce nalepene mnel...cerny napis CIMBU ..to se neda prehlednout
|
30.1.11, 12:34 |
|
|
|