Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Re: ecotronik je KO- mýměna za BMM
kwiko píše: inak ak mas to cidlo v tej diere blizzsie ku chladici tak sa cudujem ze to vobec nastartuje
hm ... pokud motor chvílku běží zak chytá hned jak na benzin tak na LPG - statuje líp po výměně toho palce a víčka
|
1.2.11, 19:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
spolu s kabeláží k zadním světlům u levýho prahu, MPI čerpadlo mam taky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.2.11, 19:21 |
|
|
kwiko
|
lenze ta prva diera pre hall je pre BMM/MPi a ta vzadu pre Ekotronik
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.2.11, 19:22 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
a za něj by si chtěl kolik ?? jen teda nechápu to že na té 1.3 ty kabely nikde nebyli ale možná někde zapadly protože ze žádné strany tam nic nevede což je teda divný
|
1.2.11, 19:24 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
kwiko píše: lenze ta prva diera pre hall je pre BMM/MPi a ta vzadu pre Ekotronik tak to je dost divné že je tam tak daná a že to vubec funguje
|
1.2.11, 19:24 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
šel jsem se podívat na tu nádrž a je to z MPička jak jsem si myslel rovnou jsem i vyfotil ten snímač jak ho tam mám zde jsou fotky: ( horší kvalita pac je venku už tma )
|
1.2.11, 19:39 |
|
|
kwiko
|
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.2.11, 20:17 |
|
|
Martin91
|
Nevím za práci tak 1000,- + věci co jsou potřeba moc se mi to nechce skládat s věcí z různých aut ...myslím přestavbu na BMM ne na MPi ...na MPi je to trochu víc náročné..
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
1.2.11, 20:22 |
|
|
Jarda S.
|
v tomhle místě má mít smímač otáček BMM/MPI
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.2.11, 20:23 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
no téda tak už nevím čí su a nevím co si o tom mám myslet když je to tak, napadá mě jen jedna věc a to ta že tam mám nějaký "novější" systém který má z BMM víc společného než si myslíme ...
ale fakt nevím jsem z toho jelen ... a tohle vím na 100% na tento snímač sem ani nesáhl ( jen sem ho teď o víkendu zamotal do té modré izolačky ) jinak jsem na něj nesáhl
|
1.2.11, 20:31 |
|
|
Jarda S.
|
zkus ho dát do tý druhý díry, za pokus nic nedáš
|
1.2.11, 20:39 |
|
|
Jiri
|
hardb píše: no téda tak už nevím čí su a nevím co si o tom mám myslet když je to tak, napadá mě jen jedna věc a to ta že tam mám nějaký "novější" systém který má z BMM víc společného než si myslíme ...
ale fakt nevím jsem z toho jelen ... a tohle vím na 100% na tento snímač sem ani nesáhl ( jen sem ho teď o víkendu zamotal do té modré izolačky ) jinak jsem na něj nesáhl tohle tam mas a k tomu ecotronika? vyfot mi prosim co mas pod kapotou.....tohle je dle me nepojizdna kombinace...a zadny novejsi system co ma vice spolecneho s bmm neexistuje.....neber to zle ale ty o tom nevis vubec nic....nafot co mas pod kapotou a dej to sem..dik edit...ted nad tim premejslimpodle ceho ten ecotronic jiskri.....to ma prece rozdelovac jako bmm..takze potrebuje polohu kliky....a pokud by ten ecotronic mel snimac vzadu tak podle zubu setrvaku to pozna tezko
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
1.2.11, 22:27 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak máš pravdu, vše dokonale neznám a nevím jak vše spolu spolupracuje aby to jelo jak má .... dnes to nafotím a pokusím se to i dnes sem dát
|
2.2.11, 06:27 |
|
|
michalkatka
|
ak máš toto tak je to ecotronik, a tiež to nechápem... BMM zotrvačník vyzerá takto... ecotronik má také štuple, je možné že ten hall to nejako nasníma a preto to blbne, skús to prehodiť do tej druhej diery a uvidíš...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
Naposledy upravil michalkatka dne 2.2.11, 13:26, celkově upraveno 1
|
2.2.11, 08:58 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Ok, zkusim to prehodit a uvidi se
|