Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 14:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Centrál 
Autor Zpráva

Příspěvek Centrál
Dobrý dne.
Takže . Začnu s tím , že mám octavii 1.6 ,r.v 1997. Mám na tom centrál všech dveří bez D.O. Vše chodilo ok . Chtěl jsem si tam přidat jednotku centrálního dálkového zamykání . Ok, přiděláno , ale !! :evil: :evil:

Přestalo to náko záhadně fungovat. Když na panýlku na dveřích zmáčknu zamknutí , tak se mi zamkne jenom zadní část auta. (oboje zadní dveře + kufr) . Předek zůstane odemčený . Když poté odemknu , tak to odemkne všechny dveře. Když chci zamknout klíčkem tak - na dveřích to nevyšle žádný impuls tudíš nezamkne nic. Když zamknu klíčkem přez kufr , tak to zamkne zase jenom zadní část auta. A když odmontuju dálkové ovládáí, tak to udělá to samé . Už mi náko docházejí nápady , co by s tím mohlo být. Setkal jste se někdo s tím ? Víte někdo ? Děkuji předem.

1.2.11, 19:37
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Centrál
tipuju nák špatně zapojené přidané DO
skus tu dálku odpojit komplet i s kabelama jestli závada pomine :?:

1.2.11, 19:40

Kdepak . To už jsem zkusil.... TO nic nedělá. :idea:

1.2.11, 22:48

co prohlídnout dráty mezi dveřma a sloupkem u řidiče jestli neni zlomen náký drát či neupad přímo s toho konektoru :?: :?:
pak už mi jen napádá samotnej problém se zámkem :?:

1.2.11, 23:24

Z konektoru žádný drát nevypadnul a zámek jsem měnil jinej.

2.2.11, 07:37
Mistr mechanik

asi tuto blbost budeš muset vměnit http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3 ... tavia.html miloš

2.2.11, 07:52
Ignorant pravidel

a neni nahodou ten cudlik na dverich ridice POUZE pro zamknuti kufru a zadnich dveri? nahodou se tomu rika detska pojistka :-D

pokud klicem ve dverich nejde zamknout tak je problem v zamku - dodelavany central na to nema vliv :-D

2.2.11, 12:02

Zkontroluj pořádně tu kabeláž mezi sloupkem a jednotkou dveří, už to tu někdo psal.

2.2.11, 14:25

Pánové... Díky mnohokrát... Dneska ráno jsem auto komplet odstrojil ( dveře, palubovku- protože jsem myslel, že to bude dělat komfortní jednotka... )... Celou kabeláž jsem znovu proměřil . Bez známky poruchy.. poté jsem odpojil komfortní jednotku , ale zjistil jsem , že to není ovládané přez ní ( u volantu .... Po odpojení , problém stále přetrvával... ) Takže jsem komfortku znovu připojil , vzal jsem do ruky dílenskou příručku a jel jsem podle schémat. Po dlouhé době , vše bylo ok . Docházely nápady mnohem víc. Třeba jak je u řidiče ten panel na stahování okýnek + centrál - upozorňuju , podle předchozýho komentáře , dětská pojistka to nebyla :mrgreen: :mrgreen: ... TAk ten panel jsem dával jinej a problém furt stejný ... TAk už bezradnej jsem tam po druhé dal jiný zámek a helemese..!! Najednou to zamklo o jedny dveře víc.. A v tom se vše ujasnilo :) Když jsem hnedkon prvně zkoušel dávat jiný zámek , tak byl také vadný a proto jsem závadu na zámku vyloučil ... Ale bylo to tím , až podle třetího motorku na zámek jsem zjistil , že to vážně tím je :D Takže z toho vyplívá .. Když se dělá elektronika , tak se nesmí spěchat a raději dvakrát překontrolovat drátek, na který jsem to připojil , aby se nevyhulilo , jako v mém případě motorek zámku.. Je to hned . Ale po výměně obou zámků vše funguje jak má ... Mockrát děkuji za vaše komentáře... :wink:

2.2.11, 22:14

ty zámky co ti nejdou nevyhazuj dou docela snadno a levně opravit většinou odejdou mikrospinače nebo sou tam studené spoje
http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/M ... -zamku.htm :wink:

3.2.11, 11:01
Ignorant pravidel

p.s. > pise ze odpalil motorky :mrgreen:

3.2.11, 19:53

píše sice že odpálil motůrky ale nepíše že by to rozebíral jen že se začoudilo motorek většinou vydrží hodně spíš se čoudí s odporů nebo když se přepálí cesta na plošném spoji :lol:
osobně bych to nejdřív pitval a pak vyhazoval :D

3.2.11, 20:00
Ignorant pravidel

p.s. nebo vyhazoval tvojim smerem co :-D

3.2.11, 20:15
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]