Koukám ty taky solidně jedeš... No já budu řešit teď v létě to samý... Motůrek bude mít 130 tis. km pryč a rozvody už budu muset vyměnit a taky právě přemýšlím jestli i nový vodní čerpadlo nebo ne.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
2.2.11, 11:59
Reklama
Reklama
varok
Re: gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Já udělal tu chybu, že jsem vyměnil původní vodní čerpadlo a koupil jsem Čínu Vika. To byla moje největší chyba. U staréhoi čerpadla mi hvízdaly asi ložiska. To nové čerpadlo bylo 1. z feliny. na nový typ fáčka s řemenicí na drážkový řemen neměli, jen feldu. Mám ho tam rok a už zase ty ložiska kňučí, no hnus. Když už, raději bych si připlatil a koupil origo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
2.2.11, 17:29
gokralik
Teď mám dost času, tak chci vyřídit ty složitější opravy. Proto tak konám.
Nové rozvody jsou fakt paráda, nejen, že to přestalo chrastit na volnoběh, ale zdá se mi, že i do kabiny jde při volnoběhu minimum hluku. V otáčkách se zvuk taky zkulturnil. Takový úspěch jsem ani nečekal. Teď by ještě bodlo, aby spotřeba klesla tak o litr a budu nadmíru spokojen.
To čerpadlo bude problém. Jsem ho zkoušel, tak vůli při kývání ve svislém směru nemá vůbec, ale v horizontálním je cítit, že se to trochu hýbe. Jinak pumpa nekňučí ani nic jiného, jenom jsem to chtěl přijednom opravit. Takhle na to kašlu, sundávat to nebudu a ložisko a těsnění zkusím v prodejně vrátit. Byl by fakt nesmysl do toho lézt, když to těsní a vodu točí.
Zanedlouho mě čeká i spojka, to už půjde asi motor celý z auta ven a vyměním silentbloky. Jenže musím počkat, až bude mít kamarád v garáži volno, u mě by to moc nešlo.
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
vyndat převodovku je snažší
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
2.2.11, 17:39
gokralik
Uvidíme jak se bude chtít. Každopádně budu muset vyměnit silent u pumpy, ten už je hodně jetý. Proto bych radši vyhodil už celý motor, vždyť toho zas není tolik k odpojení. Spodem to vytáhnout půjde ne? Místa tam je dost...
No prave ze ak mas skodu pod tusim 100e tak sa policia s tym ani nezaobera Keby rozbil mercedes, tak ta skoda za samotne okienko je vyssia, a mohol by ist do basy
Ano, kurviná... nasralo mě to. Tři roky tam stávám a je tam klid. Občas tam sice někomu auto nabourali, jsou tam taková kritická místa, ale tam já nestávám. Že by někomu vykradli auto jsem tam ještě neviděl. Je to parkoviště u nonstop fastfoodu, tak tam celou noc jezdí lidi a policajti pro hambáče... Policajty jsem nevolal, to by nemělo smysl. Leda by tam přijel Mentalista s Monkem a Colombem... A stejně bych očekával něco takového:
Vzal klíček od nádrže, který vozím v kastlíku. no aspoň, že mi nezničil spínačku nebo zámky. Kdyby mi dneska přišel cucnout nádrž, tak bych se ale smál. Mám tam tak tři litry rok starého benzínu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků