Topení felda ve fáčku, malé otáčky ventilátoru
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: Topení felda ve fáčku, malé otáčky ventilátoru
nemá felda kúrenie kostru hnedú vetilátory sú 120W...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.2.11, 09:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Aha, takže bych to měl doopravdy zapojené naopak? Kousek mám origo dráty a za tím konektorem mám své dráty, ten černý a červený. Zítra to v garáži zkouknu. Když jsem ale zkoušel topení ve feldě a ve fáčku, tak se ventilátory točí na stejnou stranu, tak by nemělo být zapojeno naopak.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.2.11, 17:45 |
|
|
michalkatka
|
ja neviem, zdá sa mi že kostry su na Felde prednostne biele a hnedé, červená býva 15 a čierna 30 - nieje pravidlo ale príjde mi to ako dobrá filozofia...
základný rozdiel medzi napojením Feldy a Fačko kúrenia je že Felda má silový mínus ťahaný konektorom pri ovládacom paneli, zatiaľ čo Fačko tam má iba mínus pre osvetlenie ovládacieho panelu a silový mínus má pod šroubom čo drží kúrenie spolu s ukostrením motora stieračov...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.2.11, 11:55 |
|
|
kwiko
|
Felda: cerveny trvale 12V (30) cierny od spinacky (15) minus hneda (31)... inak mas pravdu bratm
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.2.11, 12:40 |
|
|
varok
|
Už si to moc nepamatuji, ale původně tam byl hrubý hnědý a zalený. Jak jste psali, felda má do toho světlého konektoru zaveden plus i mínus. Fáčko má vevnitř jen plus hrubým drátem a kostru, tedy mínus má u topení ukostřen na karoserii. Tak jsem si ty dráty předělal na plus červený od původního konektoru a mínus černý a ten mám zatím na mínus akumulátoru. Jak je to origo s dráty pro 30 a 15 nevím, ale některé spotřebiče jsou zapojené jak v maďarsku. Barvy hala bala.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.2.11, 07:52 |
|
|
john simple
|
musíš tam dát šítek : Zapojení vodičů neodpovídá normě ČSN ....
|
4.2.11, 08:47 |
|
|
kwiko
|
favo ma uplne inak znacene vodice (podla meniacej sa vnutropodnikovej normy (zalozenej na moznostiach dodavatelov) ktora je zaroven aj CSN ) Felda prebrala znacenie VW grup.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.2.11, 11:18 |
|
|
varok
|
Však jsem psal. Do každého auta si dávají dráty, které našli asi na zemi. I když se jedná o škodovky, každá to má jinak. Já si to dal jak se správně značí dráty, plus červený, kostra tedy mínus černý.
|
5.2.11, 13:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|