|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
dundee16
|
Autoalarm Favorit
Cawte. prosim vas mam problem s autoalarmom neviem ako sa vypina na dialkovom ovladaci mam iba cisla 1, 2, 3, 4, naco sluzi ktore tlacitko to neviem. moze mi s tym niekto poradit prosiim? typ je : Combi No. 4494 PPL alebo nema niekto manual k takemuto alarmu...??? DAKUJEM
|
3.2.11, 12:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Autoalarm Favorit
A nebyl by obrázek alespoň té klíčenky? Se čtyřmi tlačítky mám klíčenku k jablotronu CL 305 Click. Používám tlačírka A- zamykání, B- odemykání. Taktéž lze naprogramovat tlačítka 1-zamykání, 2- odemykání. Je i určitý režim, kdy se používá na zamykání i odemykání jen jedno tlačítko, např. A a tlačítko B slouží k odemykání kufru, nebo odblokování imobilizeru.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.2.11, 12:49 |
|
|
dundee16
|
ja by som potreboval nahradne dialkove lebo mi to moje asi nefunguje...neda sa vypnut alarm
|
3.2.11, 14:47 |
|
|
p.s.
|
nemá ten alarm náký servisní -červené tlačítko kterým to de vyblokovat? pokud ano stačí ho většinou zmáčknout držet a do toho otočit klíčem do kontrolek.ten typ mi nic neřiká neni na tom nákej název? např jablotron,cobra,portmen atd ? jinak asi budeš muset najít ŘJ alarmu a tu odpojit a pokud sou součástí náky imo okruhy tak to najít co to odpojuje a přepojit tak aby to fungovalo skoušels tu dálku rozebrat a dát jinou baterii? prohlídnout jestli to neni zoxidovaný či tam neni studený spoj?
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
3.2.11, 15:12 |
|
|
kwiko
|
urob foto... lebo 4 coudliky moze byt hocico... taketo mam ja napriklad...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.2.11, 15:22 |
|
|
dundee16
|
riadiacu jednotku som nasiel je pod uloznou skrinkou vedla vodica a ten nazov tam iny nieje iba to COMBI...som z toho na srot...
|
3.2.11, 15:25 |
|
|
dundee16
|
ahojte no ja som tu pisal ze mam problem s tym dialkovym...dialkove uz mam funkcne chcelo to iba vycistit odomknem auto automaticky mi vypne alarm ale nenastartujem.... neviete co to moze byt??? akoby tam bol este nejaky imobilizer...som z toho uz v soku.... skuste mi nejako poradit...alebo nedomysleny imobilizer??? Dakujem...
|
4.2.11, 12:59 |
|
|
varok
|
Asi to bude nějaký NO NAME systém. A jak funguje ten centrál? Nejde zkusit třeba pomačkat ty tlačítka, které neslouží k odemykání a zamykání? Třeba dva slouží na odemykání a zamykání a další dva na imobilizér zapnut a vypnut.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.2.11, 23:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|