Pánové... Díky mnohokrát... Dneska ráno jsem auto komplet odstrojil ( dveře, palubovku- protože jsem myslel, že to bude dělat komfortní jednotka... )... Celou kabeláž jsem znovu proměřil . Bez známky poruchy.. poté jsem odpojil komfortní jednotku , ale zjistil jsem , že to není ovládané přez ní ( u volantu .... Po odpojení , problém stále přetrvával... ) Takže jsem komfortku znovu připojil , vzal jsem do ruky dílenskou příručku a jel jsem podle schémat. Po dlouhé době , vše bylo ok . Docházely nápady mnohem víc. Třeba jak je u řidiče ten panel na stahování okýnek + centrál - upozorňuju , podle předchozýho komentáře , dětská pojistka to nebyla
... TAk ten panel jsem dával jinej a problém furt stejný ... TAk už bezradnej jsem tam po druhé dal jiný zámek a helemese..!! Najednou to zamklo o jedny dveře víc.. A v tom se vše ujasnilo
Když jsem hnedkon prvně zkoušel dávat jiný zámek , tak byl také vadný a proto jsem závadu na zámku vyloučil ... Ale bylo to tím , až podle třetího motorku na zámek jsem zjistil , že to vážně tím je
Takže z toho vyplívá .. Když se dělá elektronika , tak se nesmí spěchat a raději dvakrát překontrolovat drátek, na který jsem to připojil , aby se nevyhulilo , jako v mém případě motorek zámku.. Je to hned . Ale po výměně obou zámků vše funguje jak má ... Mockrát děkuji za vaše komentáře...