Re: ecotronik je KO- mýměna za BMM
dnes mi auto chcíplo zase když sem jel na benzin do práce
nějak je vše roz**bané nebo co ...
nevím jestli to bylo díky tomu že sem měl málo benzínu nebo byl problém někde jinde ale ráno mi to nechtělo chytnout jak na LPG tak na benzin. ( naštěstí sem do práce došel po svích )
dolil jsem benzín do nádrže ale po včerejším startováním jsem baterku zapomněl nabít a to se mi dnes vymstilo a to tak že auto nechtělo chytnout a startér sotva točil ale naštěstí mi to nastartovalo ale po cca 100 metrech to znovu chcíplo a nechtěl se motor natočit.
proto sem oddělal víčko z rozdělovače tak upadl uhlík který tlačí na palec, víčko sem dal zpět a motor chytl celkem dobře tak sem dojel do práce, jak sem tam dojel tak sem si všiml že z výfuku jde nějak moc kouře jako kdybych pod kapotou měl nezahřátý naftový motor
baterku sem nabyl a dal ji do auta.
při startování se startér nechtěl normálně točit, jakoby se motor 2x otočil ale pak najednou se nějak "zadrhl" a při tomto marném startování se mi na palubovce rozsvítila neznámá kontrolka
byl to vykřičník v závorkách - když sem se díval do chytré knížky tak to má znamenat "provozní brzda" tak bud je to nějaká chyba nebo na tohle mám napojenou RJ a má to znamenat ve favo budících ten TEST - chyba v elektronice tak nevím.
znovu sem vydělal a nasadil víčko rozdělovače a motor chytl dojel sem dom a hned sem tam dal staré víčko.
motor sem bez problému nastartoval ale pak chcipl a při startování se opět rozsvítila tak kontrolka.
ale to už sem věděl že je problém ve víčku proto sem ho zdělal a hned nasadil a od té doby motor jde nastartovat
( ale pořád to škube při rozjíždění ale otáčky jsou stejné neklesají ani nestoupají )