Autor |
Zpráva |
CrazyMan
|
Re: COčko po Xté
já vždycky nastavil těch jedenáct baj vočko a v klidu...
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
18.2.11, 19:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ty ten rozdil prakticky nepoznas, ale prichazis o plyn uplne na houno.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.2.11, 19:44 |
|
|
CrazyMan
|
na kurzu mě to tak netlačilo... v servise jenom povolím bombu... s tím ventilem prej nikdo nehejbal pět let
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
18.2.11, 19:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vařte zrezivělé výfuky a ty migmaky vás přejdou miloš
|
18.2.11, 21:43 |
|
|
Ondras83
|
tak jsem svarel to co jsem dneska svaril neprovarim dalsich pet let slo to hezky, zezacatku to dost propalovalo, ale pak jsem to nastavil tak, ze to svari jako nasemu klempiroj a to je nakej machr jsem strasne prekvapenej, jak hezky to jde, 8micky diry ve vejfukovym potrubi na favu to vyvari jako prd, na to nejsem vubec zvyklej....s tatou jsme to mordovalil asi 4 hodiny a ted to mame docela hezky vychytany, ze neni problem s tim zavarit od plechovky po rygle na plotu reknu, ze jsem nevidel lip utracenejch 15 tisic edit: bombu jsem sehnal za litr a po 200,- plneni edit Eifelovka: az budu svaret podobnou konstrukci, tak si vezmu elektrodu, 3,15tku elektrodu a tim zavarim i sousedce prdel ....a to bude nejakyho svareni
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.2.11, 02:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já třeba výfuk nezavařím , trubku k trubce, zkoušel jsem různí fígle ale nikdy se mi to nepodařilo, přesně ho říznout, očistit, při vší snaze jse ho tak upálil v dolní zatáčce navařím kopeček tam začnu a zajedu dál počkám až svár zhasne a zas začnu na svaru a zajedu dál, bohužel jsem za ty leta na nic jiného nepřišel miloš
|
19.2.11, 08:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ondras83: Tak hlavne ze si spokojenej. Kdybys koupil einhel tak tu budes dneska akorat picovat Jo a mas teda tu co ja? 163? slovacek.milos: Kdyz tam mam mezeru, tak to taky na prasaka zaplacam. ŽaVeS.
|
19.2.11, 09:53 |
|
|
varok
|
Já si výfuky vařím taky podobně. Dám ale poctivě obroušené až k sobě, někdy mezeru třeba 1mm a jedu. Když se to dobře nastaví, jde i to. Ale tohle platí jen u nových trubek. Ty staré rezavé potvory se propalují i na hooodně malý proud.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.2.11, 12:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ono je problém to kolikrá uřezat na ten milimetr,
|
19.2.11, 13:31 |
|
|
kwiko
|
Teraz som varil vyfuk. Trebalo to dobre ocisit mikrobruskou, na malom prude zbodovat dokopy a zahustovat. nakoniec som vsetko prevaril este raz pri vyssom prude. (osobne si myslim ze to bude aj zvarackou, kedze urcena je urcena prave na tenke plechy, ma v tomto pasme presnejsiu regulaciu, ale hrubsie plechy to nevie...)
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.2.11, 13:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nedavno jsem delal Bukajovi vyfuk na dacii urizl to tak o 4mm hycmo a normalne jsem to naprasil...
|
19.2.11, 13:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
me borec svaroval vyfuk a nadaval jak spacek - no jo navarit koncovku na trubku ktera vede smerem dolu neni moc idealni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
19.2.11, 13:59 |
|
|
Ondras83
|
ja s tim vcera svarel na prvnim dilu z BMM fava, co jsem hodil do srotu a ze zadniho dilu favo jsem uriznul koleno pres napravu a zadny problemy, ze bych neco nezavaril nebo propalil jsem teda nemel... prvni svary jsem mel hrozne velkej proud, takze jsem tam udelal diru, ale po nastaveni jsem tu diru o velikosti 10tky matky krasne zavaril, kdyz jsem polozil trubky pres sebe do krize, tak jsem je k sobe krasne privaril, pak jsem mel mezi trubkama asi 3mm mezeru, tak jsem zacal svaret na hrane, az jsem tam dal tolik materialu, ze jsem se dostal k ty druhy trubce a takhle jsem to proste zavaril...jak to mam ted serizeny, tak to do stary i novy vejfukovy trubky diru neudela a pritom ty svary drzej, svar drzel a prasklo to jinde, jak jsem za to bral zejtra zkusim neco vyfotit a mozna si najdu neco na svareni, dneska jsem nemel moc cas, ale strasne me to bavi
|
19.2.11, 22:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co máš za drát, mít tobrý drát je u aut klíč k úspěchu, kupuji jen ty malé cívky, nedstihnou zkorodovat a kdyby stál za nic tak na něm moc neztratíš
|
20.2.11, 12:12 |
|
|
Ondras83
|
0,8mm 5kg drat ESAB
drat a musis taky sladit posuv dratu, proud a tlak CO
mam tu 163jku, proud na 2jce, posuv na mezi 4 a 5 a tlak cca 8baru a kdyz svarim, tak se nepropadam, pritom svar drzi!
|
20.2.11, 13:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|